(All Answers) Amazon Oppo F11 Pro Quiz – Win Oppo F11 Pro

Amazon Oppo F11 Pro Watch Quiz

(All Answers) Amazon Oppo F11 Pro Quiz – Answer and Win Oppo F11 Pro


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers, Amazon App Oppo F11 Pro Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Oppo F11 Pro Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Oppo F11 Pro Related Quiz.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

(All Answers)Amazon Oppo F11 Pro Quiz – Answer and Win Oppo F11 Pro

Yesterday We have Posted Amazon Pedigree Quiz and Amazon Cadbury Oreo Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Oppo F11 Pro Quiz, Where They Are Giving Away free Oppo F11 Pro.


How to Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Oppo F11 Pro Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

coolzTricks Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Oppo F11 Pro Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers of 9th October

Question 1 :- Today, 09 October is celebrated as ‘World Post Day’ to create awareness about the role of the postal sector in people’s and businesses’ lives and its contribution to the social and economic development of countries. Since which year is ‘World Post Day’ being celebrated?

Answer is :– 1969

Question 2 – Today, 09 October marks the 79th birth anniversary of the legendary English singer John Lennon. Which world famous band was he a part of?

Answer is :– The Beatles

Question 3 – The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer is :– Nagaland

Question 4 – Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer is :– Mars

Question 5 – Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer is :– Srinagar


Amazon Quiz Answers of 4th September: Win Oppo F11 Pro

This is Old Amazon Oppo F11 Pro Quiz

1)What is the capital of Finland?

ans- Helsinki

2) In 1995, UNESCO named Easter Island (a remote volcanic island in Polynesia) as a World Heritage Site. What is this place known for?

ans- Stone head statues

3) Which of the following writers was NOT born in India?

ans- Jhumpa Lahiri

4) A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?

ans- Kristof Milak

5) Which nation was the first to give women the right to vote?

ans-New Zealand


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers :- 9th July – 10th August

This is Old Amazon Oppo F11 Pro Quiz

There Will be Total 9 Winners

Q 1 – Which Of These Is A Color OPPO F11 Pro Is Available In? Hint – This Is The Latest Color Variant Launched For The F11 Pro

Ans – Waterfall Gray

Q 2 – OPPO F11 Pro Is Available In Which Of These Storage Variants?

Ans – 128 GB

Q 3 – Which Of These Is A Feature Of The OPPO F11 Pro?

Ans – All Of The Above

Q 4 – What Is The Front Selfie Camera Of OPPO F11 Pro Called?

Ans – Rising Camera

Q 5 – What Is The Screen Size Of OPPO F11 Pro?

Ans – 6.5 Inches


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers – 4th July

This is Old Amazon Oppo F11 Pro Quiz

1) June 21 was the summer solstice in the Northern Hemisphere. It is known for being the ___ day of the year in this part of the world.

Ans- Longest

2) ‘Ablutophobia’ is the fear of?

Ans- Bathing

3) Which team won the FIH Women’s Series Finals hockey tournament held recently on June 23rd?

Ans- India

4) Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?

Ans- Libra

5) There are cells in the body that absorb other smaller cells and bacteria as a defense mechanism against infections. What are they called?

Ans- Phagocytes


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers – 22nd May

This is Old Amazon Oppo F11 Pro Quiz

1. Fanta and Sprite belong to which beverage company?

Ans. The Coca Cola Company

2. Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Ans. False

3.In the recently concluded IPL 2019, which player won the ‘Purple cap’ for being the leading wicket-taker of the tournament?

Ans. Imran Tahir

4. In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?

Ans. Washington DC

5. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Ans. Nelson Mandela


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers – 25th April

This is Old Amazon Oppo F11 Pro Quiz

Q1.: What does a manometer measure?

Ans- pressure

Q2.: In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?

Ans- The Top goal scorer

Q3.: According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?

Ans- Rome

Q4.: From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?

Ans- 1984

Q5.: In Japanese, what is the word for goodbye?

Ans- Sayonara


More Details Of This Amazon Quiz:

1. This Contest will commence on 9th October 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 9th October 2019 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 9 (Nine) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6.The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

The post (All Answers) Amazon Oppo F11 Pro Quiz – Win Oppo F11 Pro appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.

Amazon Oppo F11 Pro Watch Quiz (All Answers) Amazon Oppo F11 Pro Quiz – Answer and Win Oppo F11 Pro Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers, Amazon App Oppo F11 Pro Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Oppo F11 Pro Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Oppo F11 Pro […]

The post (All Answers) Amazon Oppo F11 Pro Quiz – Win Oppo F11 Pro appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *