Amazon Quiz Answers – Today’s Answer Of Oppo F11 Pro Quiz

Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Answers Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon 9th October Quiz 


Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks.

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

Amazon Quiz Time Daily 8-12
I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

Today’s Amazon Quiz Time

  • Today’s Quiz – Amazon Oppo F11 Pro Quiz | 9th October
  • Today’s Prize – Free Oppo F11 Pro Phone
  • Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 9th October 2019
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 30th November 2019

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

Amazon Quiz Time Daily 8-12

4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time, You have to Give Right Answers To All these Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Answers Daily

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Oppo F11 Pro  | 9th October

Question 1 :- Today, 09 October is celebrated as ‘World Post Day’ to create awareness about the role of the postal sector in people’s and businesses’ lives and its contribution to the social and economic development of countries. Since which year is ‘World Post Day’ being celebrated?

Answer is :– 1969

Question 2 – Today, 09 October marks the 79th birth anniversary of the legendary English singer John Lennon. Which world famous band was he a part of?

Answer is :– The Beatles

Question 3 – The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer is :– Nagaland

Question 4 – Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer is :– Mars

Question 5 – Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer is :– Srinagar


Amazon Quiz Time Answers – Win GoPro Hero7  | 8th October

Question 1 :- Today, October 08 is celebrated as ‘Indian Air-force (IAF) Day’ as the IAF was founded on this day in 1932. What is the motto of the IAF?

Answer is :– Touch The Sky With Glory

Question 2 – What rank does the Chief of Air Staff hold in the Indian Air-Force?

Answer is :– Air Chief Marshal

Question 3 – The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer is :– Lunula

Question 4 – Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer is :– Garba

Question 5 – Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?

Answer is :– Mawsynram , Meghalaya


Amazon Quiz Time Answers – Win Rs 5000 | 7th October

1- It is Vladimir Putin’s birthday today. He has been the president of Russia for 5 terms and was recently selected for a 6th term. Which building holds the office of the president of Russia?
Ans – The Kremlin

2 – Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?
Ans – Qubani Ka Mitha

3 –Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?

Ans – Javed Akhtar

4 – What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V?
Ans – Viva

5 – Earlier this year, two South Korean companies announced a 300 Million dollars investment in India based, Ola Cabs. The first company is Hyundai, name the second?
Ans – Kia Motors Corporation


Amazon Quiz Answers – Win Huawei P30 Pro | 6th October

1)During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it? Hi

Answer- Gateway of India

2) What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?

Answer- Aglet

3) Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Answer – Thar

4) There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Answer – A dagger

5) Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?

Answer-Saratchandra Chattopadhyay


Amazon Quiz Answers – Win  Bose Soundlink Revove+ Speakers| 5th October

Question 1 :- Today, 5th October is celebrated as ‘World Teachers Day’ by UNESCO and Education International each year to help give the world better understanding of teachers and the role they play in the development of students and society. When was the First ‘World Teachers Day’ celebrated?

Answer is :-  1994

Question 2 :- Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer is :- Rome

Question 3 :- A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer is :- Blind carbon Copy

Question 4 :- The actor who played Gandhi in Lage Raho Munnabhai, won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.

Answer is :-Dilip Prabhavalkar

Question 5 :- Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?

Answer is :- Nitrogen


Amazon Quiz Answers – Win RayBan Sunglasses | 4th October

Question 1 :- World Animal Day’ is celebrated today in order to improve welfare standards of animals around the globe. Which year was the first ‘World Animal Day’ celebrated?

Answer is :- October 4 1925

Question 2 :- Which is the largest living fish in the ocean?

Answer is :- Whale Shark

Question 3 :- Which multinational conglomerate is the parent company to Google?

Answer is :-  Alphabet Inc.

Question 4 :- The ‘starfish’ has recently been renamed because it is an echinoderm like the sea urchin, and not a fish. Do you know what it is popularly called now?

Answer is :- sea star 

Question 5 :- The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Answer is :- Arunachalam Muruganantham


Amazon Quiz Answers – Win OnePlus 7T | 3rd October

Question 1 :- Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?

Answer is :- A Ring

Question 2 :- The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?

Answer is :- Arvind Adiga

Question 3 :- What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?

Answer is :- Tittle

Question 4 :- Famous British actress ‘Lena Headey’ was born today in 1973. Which character does she play in the famous HBO series ‘Game Of Thrones’?

Answer is :- Cersie Lennister

Question 5 :- She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Answer is :- Savitri bai Phule


Amazon Gandhi Jayanti Special Quiz Answers | Win ₹150000 | 2nd October

Question 1 :- In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

Answer is :- 1937

Question 2 :- On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer is :- 12th March 1930

Question 3 :- Although they shared differing ideologies, Mahatma Gandhi called X as ‘The Prince among the patriots’. In 1944, in a radio broadcast, X was the first one to address Gandhi as the ‘Father of the nation’. Identify X?

Answer is :- Netaji Subhas Chandra Bose

Question 4 :- Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times but never won. The Nobel committee publicly acknowledges the omission till date, expressing regret that Gandhi had never been awarded the prize.

Answer is :- 5

Question 5 :- Mahatma Gandhi shares his birthday with which Indian prime minister?

Answer is :- Lal Bahadur Shastri

Question 6 :- Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Answer is :- Long Walk to Freedom

Question 7 :- The book ‘Unto This Last’ greatly captivated and transformed Gandhiji. So much so that he translated it into Gujarati. Who was its author?

Answer is :- John Ruskin


Today’s Answers Of Amazon Quiz  – Win | 1st October

Question 1 :- Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer is :- Pushkar Mela

Question 2 :-  Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer is :- Beethoven

Question 3 :-  Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer is :- Russia

Question 4 :-  Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Answer is :- True

Question 5 :-  Which planet is the closest to Earth?

Answer is :- Venus


Today’s Answers Of Amazon Quiz  – Win ₹10000 | 30th September

Question 1 – Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?

Answers is – The God Of Small Things 

Question 2 – Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?

Answers is – Cycling

Question 3 -Which actress will portray the story of acid attack victim, Laxmi Agarwal, alongside Vikrant Massey in an upcoming film by Meghana Gulzar?

Answers is – Deepika Padukone

Question 4 – Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

Answers is – Wimbledon 

Question 5 – Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?

Answers is – Honda


Today’s Answers Of Amazon Quiz  – Win Vivo S1 | 29th September

Question 1 – The Formula1 race is in Russia today as part of the 2019 Formula1 season. Which driver won the 2018 edition of F1 race in Russia?

Answers is – Lewis Hemilton

Question 2 – The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Answers is – Cochin

Question 3 – The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answers is – Jumpa Lahiri

Question 4 – Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?

Answers is – Ravi Ruia

Question 5 – What is the capital city of Mizoram?

Answers is – Aizawl


Today’s Answers Of Amazon Quiz  – Win Fossil Explorist Watch | 28th September

Question 1 – On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of the robotic rover?

Answers is – Opportunity 

Question 2 – Bollywood actor Ranbir Kapoor celebrates his birthday today. Which was his first Bollywood movie?

Answers is – Saawariya

Question 3 – Rugby world cup is being played currently in Japan. __ country has won the Rugby world cup 3 times, which is the most by any country. Fill in the blanks.

Answers is – New Zealand

Question 4 – Where in the human body is the Occiput?

Answers is – Head 

Question 5 – When it comes to mobile phone networks such as 2G, 3G and 4G, what does the ‘G’ stand for?

Answers is – Generation


Today’s Answers Of Amazon Quiz  – Win Apple iPad Air | 27th September

Question 1 – George Stephenson is known as the ‘Father of Railways’ as his ‘Locomotion No. 1’ was the first steam locomotive to carry passengers on a public rail line on 27th September. Which year was this?

Answers is – 1825

Question 2 – Which is the longest river in Asia?

Answers is – Yangtze

Question 3 – To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these cricket stadiums?

Answers is – M Chinnaswamy Stadium Bangluru

Question 4 – Until 1955, the State Bank of India was known as __?.

Answers is –  Imperial Bank Of India

Question 5 – The ______ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answers is – The Ring Of fire

Success !! You Have Just Completed This Amazon Quiz. You Can Take a Look at below video too.


Today’s Amazon Quiz Answers – Win ₹15000 | 26th September

Question 1 – Ishwar Chandra Vidyasagar, who was born today in 1820, fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?

Answers is – West Bangal

Question 2 – Serena Williams, the famous tennis star, was born today in 1981. How many Olympic gold medals has she won?

Answers is – 4

Question 3 – Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

Answers is – Peru

Question 4 – Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?

Answers is –  2.11 Seconds

Question 5 – Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2106, after being nominated for several years. Which film did he win it for?

Answers is – The Revanent


Today’s Amazon Quiz Answers – Win Mi A3  | 25th September

Question 1 – In 1416, this city became the capital of not just Denmark, but of Norway and Sweden as well. Which city is being talked about here?

Answers is – Copenhagen

Question 2 – Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answers is – INDUS river

Question 3 – Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answers is – Lava Dance

Question 4 – Which country will host the 2020 summer Olympics?

Answers is –  Tokyo, Japan

Question 5 –  The circle of latitude known as Tropic of Capricorn passes through India.

Answers is – False


Today’s Amazon Quiz Answers – Win JBL Boombox Speakers  | 24th September

Question 1 – The Korea Open 2019 is starting today. Which of these sports is played in Korea Open?

Answers is – Badminton

Question 2 – Which of the following national parks in Rajasthan is a World Heritage Site and is of international importance for some migratory bird species?

Answers is – Keoladeo National Park

Question 3 – The atomic number of lead is 82. What is the chemical symbol of lead?

Answers is – Pb

Question 4 – Wellington is the capital of an island country that has more sheep than people. Which country is this?

Answers is – New Zealand

Question 5 – India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Answers is – False


Today’s Amazon Quiz Answers – Win ₹25000 | 23rd September

Question 1 – Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answers is – Venus

Question 2 – The Chess world cup 2019 is going on right now in Russia, which current Indian cricketer represented India in the World Youth Chess Championship?

Answers is – Yuzvendra Chahal

Question 3 – Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answers is – IRAN

Question 4 – Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answers is – Toxic

Question 5 – Hummingbirds can fly backwards.

Answers is – True


Amazon Quiz Answers – Win Oppo K3 | 22nd September

Question 1 – Today is the 3rd T20 game between India and South Africa of the 2019 series. On 1st December 2006 India played their first ever T20 game against South Africa. Where was that match played?

Answers is – Johannnesburg

Question 2 -Whish of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?

Answers is – Jan Koum

Question 3 – Copenhagen is the capital of which country?

Answers is – Denmark

Question 4 – Priyanka Chopra played a supporting role in a 2019 Netflix Original rom-com with Rebel Wilson and Liam Hemsworth. What’s the name of the film?

Answers is –  isnt it romantic

Question 5 – In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Answers is – Sheep

↓↓ Check More Quizzes Below ↓↓

↓↓ All Other Live Amazon Quizzes With Answers ↓↓

Amazon Sleepwell Quiz Answers – Win ₹20000

Amazon Sanyo Quiz Answers – Win Sanyo 43′ 4K LED Tv

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – Win OnePlus 7 Pro

Amazon oppo Reno2 Z Quiz Answers – Win Oppo Reno2 Z SmartPhone

Amazon Bose Frames Quiz Answers – Win Bose Frames 

Amazon Grocery Quiz Answers – Win ₹10000 

Amazon EMI Quiz Answers – Win ₹20000


Amazon Quiz Answers – Win Samsung Galaxy Watch | 21th September

Question 1 – Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Answers is – Mori

Question 2 – Today is Kareena Kapoor’s birthday. Her first film released in the year 2000. What was the name of her first film?

Answers is – Refugee

Question 3 – 21st September is observed as International Day of Peace. Which world body (Inter-government organisation) started this event?

Answers is – United Nations

Question 4 – The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Answers is – Moscow

Question 5 – Manipur is one of the 7 Sister states of north-east India. After Independence, in the north-east, Manipur and Tripura where princely states. Manipur became an Indian state today (21st September) in which year?

Answers is – 1949

Also Play Below Quiz :-


Amazon Quiz Answers – Win Bose Sound Touch 20 Quiz | 20th September

Question 1 – Switzerland celebrates May 26th as Science day to mark the day of APJ Abdul Kalam’s visit in 2006. True or false?

Answers is – TRUE

Question 2 – It is Mahesh Bhatt’s birthday today. Which movie directed by Mahesh Bhatt in 1998 won Ajay Devgn his first National award for Best Actor?

Answers is – Zakhm

Question 3 – What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Answers is – Suffragattes

Question 4 – Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?

Answers is – Jungfrau

Question 5 – You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Answers is – Mumbai


Amazon Quiz Answers – 19th September | Win ₹50000

Question 1 – In botany, strawberries are part of the rose family.

Answers is – TRUE

Question 2 -Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?

Answers is – MS DHONI

Question 3 – India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ was inaugurated last year. Its built over which of the following rivers?

Answers is – Brahmputra

Question 4 – In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answers is – Santorini , Greece

Question 5 – Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court.

Answers is – Attorney General


Amazon Quiz Answers – 18th September | Win Galaxy M30

Question 1 – ‘Man, Woman and Child’ is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie?

Answers is – Masoom

Question 2 – Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said ‘Remember to look up at the stars and not down at your feet’?

Answers is –  Stephen Hawking

Question 3 – Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998?

Answers is – Larry Page & Sergery Bin

Question 4 – Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of?

Answers is – Hydrocloric Acid

Question 5 – What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase?

Answers is – Anagram


Amazon Quiz Answers – 17th September | Win hidesign Bag

Question 1 – Which is the smallest state in India in terms of area?

Answer is – Goa

Question 2 – The Indian Prime Minister has inaugurated South Asia’s first cross-border oil pipeline. The pipeline will connect India with which country?

Answer is – NEPAL

Question 3 – Rafael Nadal recently won his 4th US Open title. He holds the record for the most French Open titles won by a tennis player. How many French Open titles has Rafael Nadal won?

Answer is – 12

Question 4 – This movie was initially titled ‘High Jump’. The movie is said to have been inspired from the biography of the legendary Japanese filmmaker Akiro Kurosawa. What movie is being talked about here?

Answer is – Taare Zameen Par

Question 5 – The Zero Mile Stone is a pillar built by British during Great Trigonometrical Survey of India in 1907, then considered to be the center of India. Which city is it located in?

Answer is – Nagpur

Amazon Great Indian festival Quiz Answers

  1. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Summer Sale on Amazon.in? – STATE BANK OF INDIA
  2. Which one of these is NOT an offer you can avail during the Great Indian Festival sale? – One Way Trip To Moon @ Rs.3 
  3. Before the sale starts, you can collect Amazon coupons and avail extra savings during the Great Indian Festival Sale on up to _ products. Fill in the blanks. – 7 Lakh+
  4. Prime members get exclusive deals and early access to the Great Indian Festival Sale. When does the sale start for them? 12 Noon , 28th September 2019
  5. When does the Great Indian Festival Sale 2019 start for all customers on Amazon.in? – 29th September  

Amazon Daily Quiz Answers – win Rs.15000 – 16th September

1)The Maharashtra government along with Amir Khan launched a new sports initiative to train athletes from rural and tribal areas for international events like the Olympics. What is the mission called?

ans- Mission Shakti

2) India is known for its handloom products created by artisans all over the world. When is National Handloom Day celebrated to honour this craft?

ans- 7th August

3) A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?

ans- Kristof Milak

4) Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _____.

ans- Mother

5) OPPO ended its sponsorship of the Indian Cricket team. Who will be taking over as the official sponsor for the team going forward?

ans-BYJU’s


Amazon Daily Quiz Answers – win iPhone XR – 15th September

1)Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ___?

ans- Feet

2) What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?

ans- Arpanet

3) Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?

ans- Sir Ben Kingsley

4) Scientists have created a new form of gold which is said to be just two atoms thick – the thinnest version yet and measured to be just 0.47 nanometres in thickness. In which country was this created?

ans- UK

5) Which sportsperson has topped the Forbes list of 2019 as the highest paid woman in sports?

ans-Serena Williams


Amazon Daily Quiz Answers – win Dyson Cord Free Vacuum – 14th September

1) 14th September is celebrated as ‘Hindi Diwas’ as, on this day Hindi became one of the official languages of India. In which year was Hindi made one the official language?

ans- 1949

2) Hindi is the 4th most spoken language in the world, which is the most spoken language around the world?

ans- Mandarin Chinese

3) Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?

ans- Finland

4) An honorary Oscar is given out annually to celebrate motion picture achievements that are not covered by the existing categories of Oscar Awards. Which one of these have NOT received an honorary Oscar?

ans- Alan Rickman

5) Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

ans- Africa


Amazon Daily Quiz Answers – win JBL Boombox Speakers – 12th September

1) Rakesh Sharma was the first Indian in space. What was the name of the spacecraft in which he travelled?

ans- Soyuz-T11

2) Running events are often categorised as 5K. 10K, half marathon, full marathon etc. What is the official running distance of a full marathon?

ans- 42.19 Kms

3) The world is divided into a total of 24 timezones. USA has 4 timezones across it’s entire region. Which country has the maximum number of timezones?

ans- France

4) Which is the only mammal capable of flying by beating their wings to power flight?

ans- Bat

5) Which Indian city has become the first to launch a 3D Smart Traffic Signal called ‘Intelights’ which will regulate traffic signals with a smart bird’s eye view wireless sensor system?

ans- Mohali


Amazon Daily Quiz Answers – win Rs.25000 – 12th September

1) Which ancient art form from the Mithila region in Bihar was used to save a forest when the women in the area painted the trees to stop the authorities from cutting them for road widening and development?

ans- Madhubani

2) Nobel laureate and beloved writer, Toni Morrison, passed away recently. Which country was she from?

ans- USA

3) Which famous scientist developed the world’s first computer program for playing chess – known as ‘Turbochamp’?

ans- Alan Turing

4) The longest passenger carrying railway line in the world is the Trans-Siberian railway and is 9289km long. Which two cities are its end points?

ans- Moscow and Vladivostok

5) Which Indian city is home to the Dalai Lama and is also the headquarters of the Tibetan government-in-exile?

ans- Dharamshala


Amazon Daily Quiz Answers – win OnePlus 7 Pro- 11th September

Q1) RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. Which popular series was his brother famous for?

Ans- Malgudi Days

Q2) Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

Ans- Africa

Q3) Which movie won the award for Best Hindi Film at the 66th National Awards held in August?

Ans- Andhadhun

Q4) The British government made a motivational poster before World War II to keep people from panicking. The words from that poster are now commonly featured on clothing, novelty items, and internet memes. What was printed on the poster?

Ans- Keep Calm and Carry On

Q5) This musical instrument is believed to have existed since 15,000 BC, making it one of the oldest instruments in the world. The modern version of it has 47 strings and 7 pedals. Which instrument are we talking about?

Ans- Harp

Amazon Daily Quiz Answers – win Saregama carvaan music Player – 10th September

Answer 1. Venus

Answer 2. Pinks

Answer 3. Isabelle Kaif

Answer 4. Sphinx

Answer 5. Jingle bells


Amazon Quiz Answers of OnePlus 7 Pro – 9 September

1. The one plus 7 series comes with a special gaming mode. What is it Called?

Answer – Fnatic mode

2. The Oneplus 7 pro smartphone comes with a display. Fill in the Blanks.

Answer – Amoled

3. Which of the following products is one plus also launching?

Answer – Oneplus tv

4. OnePlus 7 pro is available in which color?

Answer – All of the above

5. What is fast charging technology on one plus 7 Pro called?

Answer – Warp charge 30

Also Complete The Today’s Announced Amazon Great Indian Festival Quiz Below To Earn ₹25000

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 9th September 2019

1, Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?

Answer is – State Bank Of India 

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

2. You can avail ‘No cost EMI’ to shop during the upcoming Great Indian Sale on Amazon.in using all the below payment methods, except?

Answer – Bitcoins 

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

3. This Great Indian Festivale , Deals On Groceries Will Start From as Low As ______. Fill in the Blanks.

Answer is – ₹1

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

4. Golden Hour deals’ will run every day from _ to _ during the Great Indian Sale, offering exclusive deals on the Amazon app. Fill in the blanks.

Answer – 8 PM To Midnight

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers

5. The Great Indian Festival Sale Starts Early For Prime Members. During The Sale, Prime Members Also Get Access to Exclusive Deals & Offers.

Answer is – True 


Amazon Quiz Answers of 8th September: Win Samsung Galaxy S10e

1) The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?

ans- Nagaland

2) Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

ans- Lava dance

3) Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?

ans- Hymn for the Weekend

4) In context to geographics, what are ‘Isohyets’?

ans- Lines on a map showing equal rainfall

5) Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

ans- a dance form

Amazon Quiz Answers of 7th September: Win Rs.10000

1) ‘Ablutophobia’ is the fear of?

Ans – Bathing

2) Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?

Ans – Libra

3) Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Ans – Dracula

4) Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Ans – Helium

5) The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?

Ans – France

Amazon Quiz Answers of 6th September: Win GoPro Hero7

1) Saif Ali Khan and Tabu are reuniting on the big screen for a new film, 20 years after their 1999 film Hum Saath-Saath Hain. What is their new movie called?

ans- Jawaani Jaaneman

2) The song ‘Hotel California’ is a beloved classic. Which is the band that originally sang this song?

ans- The Eagles in

3) Kyle Giersdorf, a 16 year old, goes by the gamer name of ‘Bugha’. He recently won 3 million dollars for winning a World Cup tournament for a game this year. Which game was it?

ans- Fortnite

4) What is the capital of Finland?

ans- Helsinki

5) Human lungs are not of the same size. The left lung is smaller that the right lung. True or false?

ans- True

Amazon Quiz Answers of 5th September: Win Rs.10000

1)In the movie ‘The Lion King’, what is Simba’s mother’s name?

ans- Sarabi

2) Kabadi is the national sport of Bangladesh. True or false?

ans- True

3) Each year, 5th September is celebrated as Teacher’s Day in India. Which year was the first ’Teacher’s day’ celebrated?

ans- 1962

4) Each of the below personalities has been a teacher in their lifetime. Which one of these also served as President of India?

ans- Rajendra Prasad

5) Teacher’s day is celebrated on the birthday of India’s great teacher Dr. Sarvapalli Radhakrishnan. In which subject did Dr. Radhakrishnan do his Post graduation?

ans- Philosophy


Amazon Quiz Answers of 4th September: Win Oppo F11 Pro

1)What is the capital of Finland?

ans- Helsinki

2) In 1995, UNESCO named Easter Island (a remote volcanic island in Polynesia) as a World Heritage Site. What is this place known for?

ans- Stone head statues

3) Which of the following writers was NOT born in India?

ans- Jhumpa Lahiri

4) A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?

ans- Kristof Milak

5) Which nation was the first to give women the right to vote?

ans-New Zealand


Amazon Quiz Answers of 3rd September: Win Blaupunkt Party Speakers

1) Which is the largest country in the world in terms of land area?

Ans – Russia

2) What is the currency of China called?

Ans – Yuan

3) Velcro has been making life easier since its invention. Do you know where was velcro invented?

Ans – Switzerland

4) ‘281 and Beyond’ is the autobiography of a veteran Indian cricketer. Who is the author of this book?

Ans – VVS Laxman

5) A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Ans – Bull fighting


Amazon Quiz Answers of 2nd September: Win Rs.1000

1) The ____ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur?

Ans – The Ring of Fire

2) Who is the author of the book, ‘My Seditious Heart’ which is a collection of non-fiction essays? Hint – The author is a winner of the Man Booker Prize for Fiction.

Ans – Arundhati Roy

3) A doctor of Indian-origin was recently crowned Miss England 2019. Who is she?

Ans – Bhasha Mukherjee

4) Switzerland celebrates May 26th as Science day to mark the day of APJ Abdul Kalam’s visit in 2006. True or false?

Ans – True

5) The State Bank of India was previously known as __

Ans – -Imperial Bank of India


Amazon Quiz Answers of 1st September: Win iPhone XR

1) The tiger population in India has grown from 1,400 in 2006 to 2,977 in 2019. Which state has recorded the highest number of tigers in the country?

Ans – Madhya Pradesh

2) The iconic Bollywood film, ‘Hum Aapke Hain Koun’ has completed 25 years since its making. Who directed this film?

Ans – Sooraj Barjatya

3) Which famous painter is known for his artwork called ‘Starry Night’? Hint – he is the same artist who cut off his own ear.

Ans – Vincent van Gogh

4) LEDs are small light sources commonly used in electronic devices, flashlights, lightbulbs etc. What does LED stand for?

Ans – Light Emitting Diode

5) Who won the 2019 F1 German Grand Prix?

Ans – Max Verstappen


Amazon Quiz Answers of 31st August: Win Fitbit Versa

Q1)The Indian classical instrument, the sitar, has been used by popular bands like ‘The Beatles’ in their music. Which other band used it in their chart topping hit, ‘Paint It Black’?

Ans- The Rolling Stones

Q2) He was the first ever Indian to win a silver medal at the Olympics for shooting. Then, he went on to lead the Ministry of Youth Affairs and Sports. Who is he?

Ans- Rajyavardhan Singh Rathode

Q3) Now a world-renowned sporting event, this race was originally created to boost the circulation of a struggling newspaper called L’Auto in France. Which event are we referring to?

Ans- Tour de France

Q4) All of the below Bollywood actors has worked as a Radio Jockey (RJ) before starting their acting careers, except?

Ans- Shah Rukh Khan

Q5) This vitamin plays an important role in the body because it stops bleeding and helps form clots. It is also referred to as the clotting vitamin. Which one is it?

Ans- Vitamin K


Amazon Quiz Answers of 30th August: Win Apple MacBook Air

1. Freddie Mercury, the legendary singer from the rock band ‘Queen’ was of Indian descent. He was born a Parsi, and his birth name was Farrokh Bulsara. True or false?

Ans- True

2) Shilpa Shetty is all set to make her Bollywood comeback with a new movie. What is the film called?

Ans- Nikamma

3) There are approximately 35 UNESCO World Heritage Sites in India. Which of the following is NOT a UNESCO World Heritage Site?

Ans- Charminar, Hyderabad

4) The Ramon Magsaysay award is considered ’Asia’s Nobel Prize’ and was recently awarded to the Indian journalist, Ravish Kumar. This award is named after the president of which country?

Ans- Philippines

5) In the Harry Potter books, what are the creatures who guard the prison of Azkaban called?

Ans – Dementors


Amazon 29th August Quiz Answers – Win Rs.25000

1)Which is the smallest planet in our solar system?

ans- Mercury

2) How many bones are present in a shark’s body?

ans- Zero

3) Opera is a form of musical theatre. Where did this artform originate?

ans- Italy

4) In India, Friendship Day is celebrated on the ___ Sunday of August. Fill in the blank.

ans- First

5) Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

ans- On your feet


Amazon Quiz Answers of 28th August: Win Samsung Galaxy A50

1. How many years of marriage would be celebrated by a ‘Golden anniversary’?

ans- 50 years

2) A baby sheep is called a lamb. What is a baby goat called?

ans- Kid

3) Alliumphobia is a fear of garlic. True or false?

ans- True

4) A state government has declared that it will sponsor the Indian mens and womens hockey teams for the next 5 years. Which government is it?

ans- Odisha

5) Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

ans- Jim Corbett National Park


Amazon Honor Band 4 Quiz Answers – 27th August

1)In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

ans- 1983

2) The Indian Army built a bridge over the river Indus in a record time of 40 days and it is the longest suspension bridge in Leh. What is it called?

ans- Maitri Bridge

3) Comets and asteroids which enter the Earth’s surroundings due to the gravitational pull of nearby planets are called NEOs. What does NEO stand for? stand for?

ans- Near-Earth Objects

4) Israel’s Aerospace Industries is the first in the world to send a privately funded mission to the moon. True or False?

ans- True

5) The name for which type of pants has its origins in the city of Genoa in Italy?

ans- Jeans


Amazon Quiz Answers of 26th August:

1)Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

ans- The moon

2) Which is the capital city of the African country, Ethiopia?

ans- Addis Ababa

3) Which Indian celebrity was honored with an Honorary Degree, Doctor of Letters from La Trobe University at the 10th edition of Indian Film Festival of Melbourne?

ans- Shah Rukh Khan

4) A doe is the female of a dove. True or false?

ans- False

5) Entomology is the science that studies _______. Fill in the blanks.

ans- Insects


Answers Of Amazon Quiz Today – 25th August – P30 Pro

Question 1 :- What does the word ‘Buddha’ mean?

Answer is – Awakened One or Enlightened One

Question 2 :- Which country recently launched an underwater military museum? It displays decommissioned military vehicles & equipment including tanks, cranes and a helicopter, at depths reaching upto 92 meters.

Answer is – Jordan

Question 3 :- After the successful launch of Chandrayaan-2, ISRO has announced its first mission to the study the surface of the sun. It will be launched in 2020. What is the mission called?

Answer is – Aditya-L1

Question 4 :- What does 1,048,576 bytes equal?

Answer is – A Megabyte

Question 5 :- Where did the large loose garment known as the ‘poncho’ originate?

Answer is– South America


Amazon Quiz Answers – Win Bose Party Speakers Today – 24th August

Question 1 :- The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?

Answer is- Cambodia

Question 2 :- Seoul is the capital city of North Korea. True or False?

Answer is- False

Question 3 :- Which is the capital city of the south Indian state of Telangana?

Answer is- Hyderabad

Question 4 :- The digital payment system known as UPI, is now commonly accepted across merchants and businesses. What does UPI stand for?

Answer is- Unified Payments Interface

Question 5 :- Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer is- Winston Churchill


Amazon Canon DSLR Quiz Answers – 23rd August

1)India’s lightest bullet proof jacket was launched at the Police Expo 2019. It can withstand bullets fired from an AK-47 rifle. What is the jacket called

ans- Bhabha Kavach

2) The Ministry of New and Renewable Energy launched a scheme to encourage farmers to use and generate solar power this year. What is it called?

ans- PM-KUSUM

3) What is the hybrid offspring of a male zebra and a female horse called?

ans- Zorse

4) Who is the first Indian-origin person to be take charge as the Home Secretary for the new UK government under Boris Johnson

ans- Priti Patel

5) India celebrates the National Broadcasting Day every year to commemorate the first ever radio broadcast in the country, which went live in 1927. Which day is it celebrated on?

ans- 23rd July

Amazon Quiz Answers Of 22nd August Quiz – Win Rs.20000

1)What is the currency of South Africa called?

ans- Rand

2) Indian players Harmeet Desai and Ayhika Mukherjee won the gold at the 2019 Commonwealth Championships. Which sport did they play?

ans- Table Tennis

3) She is a former international tennis player and has represented India at the Deaflympics. She has now become the first Indian to win the Miss Deaf World Pageant. Who is she?

ans- Vidisha Baliyan

4) The ______ in Delhi was inaugarated on 25th Feb 2019. It is a structure comprising of four concentric circles – Amar Chakra, Veerta Chakra, Tyag Chakra and Rakshak Chakra. Fill in the blank.

ans- National war memorial

5) Who is the author of the bestselling books, ‘Sapiens’ and ‘Homo Deus’?

ans- Yuval Noah Harari


Amazon Quiz Answer Of Honor 10 Lite Quiz 

Q1.India recently launched its second moon mission, Chandrayaan-2. Which part of the moon will be researched in this mission?

Ans. South pole

Q2.Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?

Ans.Switzerland

Q3.Density is defined as the ratio of the mass of an object to the volume of space it takes up. Based on this, Earth is the least dense planet in the solar system. True or False?

Ans. False

Q4.Alongside Pranab Mukherjee, which famous singer from Assam was posthumously awarded India’s highest civilian award, the Bharat Ratna, in the year 2019?

Ans.Bhupen Hazarika

Q5. Scientists in Bangladash have developed an alternative to plastic bags – cellulose sheet-bags made with jute fibres. What name have they given to this alternative? Hint – it means golden in Bengali.

Ans. Sonali


Amazon Quiz Answers Of Seagate Hard Drive Quiz

1.Which of the following is NOT a variety of mango?

Ans. Red Dacca

2.Apricots are not native to India. And yet, there is a popular Hyderabadi dessert, made from apricots which was created by the royals as it needed the fruit to be imported. What is the dish called?

Ans. Qubani-ka-meetha

3.Maria Montessori was an Italian physician. She is also known for her contributions to another field, where her name is used to refer to a teaching method. Which field does it apply to?

Ans. Education

4.What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?

Ans. Does not exist

5. There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?

Ans. The big rip


Amazon Quiz Answers 19th August 

1. On which day is World Photography Day (WPD) observed each year?

Ans. August 19

2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Ans. A dance form

3. What kind of animal is the ‘flying fox’?

Ans. Bat

4. Which European capital city was built on a group of 14 islands?

Ans. Stockholm

5. The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Ans. Assam


Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 18th August

1) Which of these wireless technologies derives its name from a 10th century Viking king?

ans- Bluetooth

2) Taipei is the capital of Singapore. True or False?

ans- False

3) Who was the founder of the Bose Corporation?

ans- Amar Bose

4) This Dutch footballer was given the nickname ‘Llama’ after he spit on West German striker, Rudi Völler, during a 1990 FIFA World Cup game. Can you name him?

ans- Franklin Rijkaard

5) Which science fiction writer is credited with penning down ‘The 3 Laws of Robotics’?

ans- Isaac Asimov


Amazon Marshall Woburn Speakers Quiz Answers – 17th August

Below Are The Correct Amazon Quiz Answers Of All 5 Questions 

1)What is the name of the new film starring Leonardo DiCaprio and Brad Pitt which has been directed by Quentin Tarantino?

ans- Once upon a time in Hollywood

2) The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records 68 degree centigrade is located at ___________.

ans – Russia

3) In the Vivo Pro Kabaddi League, 2019, what is the name of Haryana’s team?

ans- Haryana Steelers

4) The Pinna is the outer area of which human body part?

ans- Ear

5) Kiara Advani, was most recently seen opposite Shahid Kapoor in Kabir Singh. Which was her Bollywood debut film?

ans- Fugly


Amazon Quiz Answers – 16th August – Win Sony Bravia LED

Below Are The Correct Amazon Quiz Answers Of All 5 Questions 

1) Pandit Hari Prasad Chaurasia is a well-known name in the classical music genre. Which instrument does he play?

Ans – Flute

2) Akshay Kumar’s new film is inspired by the true events of ISRO’s Mars Orbiter Mission which was launched in 2013. What is the film called?

Ans – Mission Mangal

3) BSE SENSEX is a commonly known term in the stock market. What does SENSEX stand for?

Ans – Sensitive Index

4) Marvel recently announced that Natalie Portman will play the female version of a popular superhero in their next film franchise. Which hero is it?

Ans – Thor

5) Starting 1st December 2019, __, an electronic toll payment facility will be mandatory on all national highway toll lanes. What is it called?

Ans – FASTag

You have Successfully Completed The Today’s Amazon Quiz With Our Amazon Quiz Answers  !!!


Amazon Grand Indian Quiz Answers – 15th August 

1) Which traditional theatrical dance form which originated in Kerala, means ‘performing or playing together’?

ans- Koodiyattam

2) ______ is a tribal art form from the Mithila region in Bihar, symbolized by painting featuring complex geometrical patterns. Interestingly, women in Bihar are using this art form to save trees – painting them across the highway to stop authorities from cutting them. Which is this art form?

ans- Madhubani
.

3) This is an ancient Indian style of hand painting done on cotton and silk fabric uses a special pen made of tamarind twigs/bamboo reed. It was also found in archaeological sites of Mohenjo-daro. Which art form is this?

ans- Kalamkari
.

4) A world record was set when more than 1 lakh people gathered in Kota, Rajasthan on 21st June, 2018 and took part in a collective lesson. What were they celebrating?

ans- World Yoga day

5) With its origins in the city of Lucknow, this style of embroidery has now travelled world over. Believed to have been introduced by Nur Jahan, it is characterized by very intricate white-on-white shadow work. Which style are we talking about?

ans- Chikankari

You have Successfully Completed The Today’s Amazon Quiz With Our Amazon Quiz Answers  !!!


Amazon Quiz Answers – Win G shock Watch

1) NASA recently celebrated the 50th anniversary of their mission which first landed man on the moon. Which mission was this?

ans- Apollo 11

2) Which country will host the 2023 ICC World Cup?

ans- India

3) The inventor of the password for computer accounts was an American scientist, who passed away recently. What was his name?

ans- Fernando Corbato

4) India’s Chandrayaan-2 lunar mission successfully commenced on 22nd July. What is the name of the robot rover that will be released by the moon lander as part of this mission?

ans- Pragyan

5) Who was the captain of the winning team at the 2019 ICC World Cup?

ans- Eoin Morgan


Answers Of Amazon Quiz – Win Bose Speaker 

1) Fact or Myth: The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

ans- Myth

2) Chakyar Koothu is a classical dance form which involves a lot of comedy through narrations and gestures. Which Indian state does it originate from?

ans- Kerala

3) Former India cricketer, Kiran More, has been appointed as the interim coach of which cricket team?

ans- USA

4) Which film was Farhan Akhtar’s directorial debut?

ans- Dil Chahta Hai

5) Last year, Rahul Dravid was inducted into the ICC hall of fame. This year, __________ has become the 6th Indian cricketer to join the ranks. Fill in the blanks.

ans- Sachin Tendulkar

You have Successfully Completed The Today’s Amazon Quiz With Our Amazon Quiz Answers  !!!


Answers Of Amazon Quiz – 12th August

1) In which of the following Indian festivals are boat races a special feature

ans- Onam

2) Who was the leader of North Korea before Kim Jong-un?

ans- Kim Jong-il

3) It is said that Gandhiji frequently listened to and enjoyed the kirtan, ‘Vaishnav Jan To Tene Kahiye’. Who penned this kirtan?

ans- Narsimha Mehta

4) The author of the book ‘Business @ the Speed of Thought’ also wrote ‘The Road Ahead’ in the year 1995, which was at number one in the New York Times best seller list for seven weeks. Who is the author of these books?

ans- Bill Gates

5) Who was the winner of the prestigious RedInk Award for ‘Journalist of the Year’ 2019? She bagged this award for her 2018 expose on the functioning of the UIDAI and its Aadhaar data cache.

ans- Rachna Khaira

You have Successfully Completed The Today’s Amazon Quiz With Our Amazon Quiz Answers  !!!


Answers Of Amazon Quiz – 11th August – Win Samsung Galaxy s10e

1. What does FM in FM Radio stand for?

A. Frequency Modulation

2. What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?

A. The Golden Quadrilateral

3. Emojis have become an integral part of digital communication. Which day is recognised as the ‘Global celebration of Emojis’ day, world wide?

A. 17th July

4. Which Indian athlete recently won a gold medal in the 200 m sprint category in the Tabor Athletics Meet in the Czech Republic?

A. Hima Das

5. How many kilometers is one Astronomical Unit (AU)?

A. 150 million km

You have Successfully Completed The Today’s Amazon Quiz With Our Amazon Quiz Answers  !!!


Amazon Quiz Answers – 10th August – Win ₹1000 Amazon Pay Balance

1) _____ is a central Asian sport in which horse-mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks

ans- Buzkashi

2) Which among the following platforms announced that it will introduce ‘Learning Playlists’ to list educational videos?

ans- YouTube

3) Mary Kom is an Indian Olympic boxer hailing from ______. Fill in the blanks.

ans- Manipur

4) A new smartphone malware which affected millions of users, was named after a character in the Matrix. What is the malware called?

ans- Agent Smith

5) The Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?

ans- 38-45 minutes

You have Successfully Completed The Today’s Amazon Quiz With Our Amazon Quiz Answers  !!!


Amazon Quiz Answers – 9th August – Win Seagate 5TB HDD

1) Complete the phrase – ‘wear your heart on your __’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.

Ans – Sleeve

2) You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Ans – Mumbai

3) In which country were the first Olympic games held?

Ans – Greece

4) Who won the women’s singles title at Wimbledon 2019?

Ans – Simona Halep

5) In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?

Ans – England


Amazon Quiz Answers – 8th August Quiz

1) Where is India’s highest astronomical observatory located?

ans- Ladakh

2) A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?

ans- Number 13

3) The World Bank Group announced its first female Managing Director and Chief Financial Officer (CFO) who is an Indian national. What is her name? Hint – She was the MD of the State Bank of India!

ans- Anshula Kant

4) In a standard set of playing cards, which king is the only one without a moustache?

ans- King of hearts

5) ISRO has been in the spotlight recently due to it’s moon mission, Chandrayaan-2. Who is the current chairman of ISRO?

ans- Kailasavadivoo Sivan


Amazon Quiz Answers of 7th August – Win Honor 10 Lite

1) Which of these was written by William Shakespeare?

ans- Taming of the Shrew

2) Sportsman Anthony Amalraj recently won a historic bronze medal for India in a World Tour held in Australia. Which sport does he play?

ans- Table tennis

3) In the DC comic books, what is the name of the planet that is Superman’s home?

ans- Krypton

4) Akshay Kumar occupies the number 33 spot in the Forbes Celebrity 100 list which mentions the world’s highest paid entertainers. Who has topped the list this year

ans- Taylor Swift

5) In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?

ans- Dr. B. R. Ambedkar


Amazon Quiz Answers Of 6th August Quiz 

1.Which is the smallest planet in our solar system?
Ans. Mercury

2.Fanta and Sprite belong to which beverage company?
Ans. The Coca Cola company

3.The researchers from the University of Chicago have discovered remnants of seawater from the Ice Age. In which ocean was this discovery made?
Ans. Indian ocean

4.The banana plant is classified as a herb. True or False?
Ans. True

5.If the Green Revolution is related to agriculture, what does a Blue Revolution refer to?
Ans. Fish


Amazon Freedom Sale Quiz 5th August – All Correct Answers 

View Full Details Of Amazon Freedom Quiz From Here

Q 5. When does the ‘Amazon Freedom Sale 2019’ start For All customer On Amazon.in?

Answer is – 8th August 

Q 5. Using Which bank’s Credit card can You Avail Upto 10% Instant Discount On Shopping During The Freedom Sale On Amazon.in?

Answer is – State Bank Of India

Q 5. Upto How Much Cashback Do You Get On Booking Domestic Flights During Freedom Sale 2019 on Amazon.in

Answer is – ₹2000

Q 5. Prime Members Get Early Access to the Freedom Sale. When Does the Sale Start For Them?

Answer is – 12 Noon , 7th August

Q 5. If You Apply For An Amazon Pay ICICI Credit Card Which of the Following offers Do you not Get?

Answer is – Free Chocolates On Application

Congratulations !! You Have Just Completed The Amazon Freedom Quiz Of 2019


Amazon Quiz Answers Of 5th August Pay Balance Quiz

1)Which of the following is the official language in Argentina?

ans- Spanish

2)In India, Engineer’s Day is celebrated on September 15. It commemorates the birth anniversary of which Indian scientist?

ans- M. Visvesvaraya

3)While most societies follow a patrilineal tradition wherein the father’s name is passed on to the children, some do not. Which one of these Indian ethnic communities follow a matrilineal tradition?

ans- Khasi, Meghalaya

4)Rahul Dravid was recently appointed as the Head of Cricket at the NCA (National Cricket Academy). When was the NCA founded?

ans- 2000

5)In the Lion King, what is the name of Simba’s uncle i.e. Mufasa’s brother?

ans – Scar


Amazon Quiz Answers Of 4th August Samsung Quiz

Q1. In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?

Ans- Most Valuable Player

Q2. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicate the star is amongst the youngest?

Ans- Blue

Q3. Hrithik Roshan and Tiger Shroff will star in a new film by Siddharth Anand. What is the film called?

Ans- war

Q4. Who won the men’s finals at the 2019 Wimbledon tournament?

Ans- Novak Djokovic

Q5. PUNCH (Polarimeter to Unify the Corona and Heliosphere) is a NASA mission which will attempt to image the Sun. They have selected an Indian scientist as a co-investigator for this mission. Who is he?

Ans- Dipankar Banerjee 


Amazon Quiz Answers: 3rd August 2019 – Win Fit Bit Charge

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) The Bharat Dynamics Limited (BDL) which is manufacturing base for guided weapons systems, functions under the Ministry of _______________. Fill in the blank.

ans- Defence

2) In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

ans- Chandragupta Maurya

3) Sports-wear brand Reebok has appointed a new Indian brand ambassador. Which one of these is it?

ans- Katrina Kaif

4) When did the Apple iPhone first become available?

ans- 2007

5) Which cricketer was named ‘Player of the Tournament’ for the ICC World Cup 2019?

ans- Kane Williamson


Amazon Quiz Answers: 2nd August Sony Bravia LED TV

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) Indian scientists developed a new material called ‘black gold’ which can absorb light and carbon dioxide. Which institute did they belong to?

Ans – Tata Institute of Fundamental Research

2) She became the first Indian to win a gold medal in the 100ms race at a global event at the World Universiade in Italy. Who is she?

Ans – Dutee Chand

3) Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Ans – On a pillow

4) The biggest river island in the world located in Assam. What is it called?

Ans – Majuli

5) A song titled ‘Tujhe Bhulega Na Tera Hindustan’, was released by the Indian Army to commemorate 20 years of ‘Operation Vijay’ as an ode to the to soldiers of the Kargil war. What is the name of the lyricist?

Ans – Sameer


Amazon Today’s Quiz Answers Of 1st August 2019

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

Question 1-  Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer- The French Revolution

Question 2-  The most common format for a home video recorder is VHS. VHS stands for?

Answer- Video Home System

Question 3-  Saturn has a total of 62 moons, the largest one being larger than the planet of Mercury. What is its name?

Answer – Titan

Question 4-  If you look closely at the planet Jupiter, a very evident dense red spot can be found on it as seen from space. This is often called the ‘Great Red Spot’. What is it?

Answer- A Hurricane

Question 5-  ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of a speech in the play Julius Caesar, by William Shakespeare. Which character gave this speech?

Answer – Mark Antony


Amazon Honor Quiz Answers – Win Honor 8X

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) Who led the Indian cricket team to their first-ever World Cup victory in 1983?

Ans – Kapil Dev

2) The largest Buddhist monastery is the world is located in ___.

Ans – Indonesia

3) Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of _?

Ans – Desserts

4) What kind of weapon is a falchion?

Ans – A sword

5) Which is the wettest place in India, in terms of average annual rainfall received?

Ans – Mawsynram, Meghalaya


Amazon Bose Quiz Answers – Win Bose Party Speakers 

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

ans- Bhanu Athaiya

2) In which year was the euro introduced as legal currency on the world market?

ans- 1999

3) What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?

ans- Let the buyer beware

4) What is the national sport of Japan?

ans- Sumo wrestling

5) In the FIFA World Cup, the ‘Golden Glove Award’ is awarded each season to whom?

ans- The best goalkeeper


Amazon Quiz Answers Of 29th June

1) Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

ans- Lava dance

2) The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?

ans- Nagaland

3) Krav Maga is a form of martial arts.

ans- TRUE

4) ______ is a folk dance form from the Indian state of Mizoram, in which men move bamboo staves horizontally and vertically while women dance in between them so as to avoid their legs getting caught

ans- Cheraw dance

5) _____ is the capital city of Himachal Pradesh

ans- Shimla


Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 28th July

1) Which of these are NOT considered to be a macronutrient in context to human dietary requirements?

ans- Vitamins

2) Name Chetan Bhagat’s debut novel which was also adapted into a Bollywood movie ?

ans- Five Point Someone

3) Which European country announced that it will levy a green tax on flight tickets from 2020, to encourage environmentally friendly transportation projects?

ans- France

4) What is the name of the young Malayali actress, who became known as the ‘wink girl’ after a clip of her winking went viral last year?

ans- Priya Varrier

5) M. Fathima Beevi has the distinction of being the first woman _______

ans- Judge of Supreme Court


Amazon Armani Watch Quiz Answers – 27th July

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) In which year did Atal Bihari Vajpayee become India’s prime minister for first time?

ans- 1996

2) Which batsman has scored the highest number of centuries in a single World Cup Tournament?

ans- Rohit Sharma

3) Which company has recently acquired the American software company Red Hat?

ans- IBM

4) The movie, Super 30, starring Hrithik Roshan is a biopic based on whose life?

ans- Anand Kumar

5) The world’s first public blockchain bond ‘bond-I’ was launched by which International organization?

ans- World Bank


Amazon Today’s Quiz Answers – Win Blaupunkt party speakers

1) By what name is Norma Jean Baker more commonly known?

ans- Marilyn Monroe

2) Ethanol has been used as an alternative to petrol in Brazil. Now which company has launched the first Ethanol-based motorcycle in India?

ans- TVS Motors

3) When was World Population Day observed recently?

ans- 11 July

4) Season 2 of Comicstaan has launched on Amazon Prime. Who is the new host alongside Abish Mathew this season?

ans- Urooj Ashfaq

5) Qila Rai Pithora, built by Tomar Rajputs is located in which among the following cities?

ans- New Delhi


Amazon Quiz Time Today – Answers of  25th July Quiz

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1. Which banking institution commenced it’s operations from the 1st of April 1935?

Ans. Reserve bank of India

2.Kangana Ranaut and Rajkumar Rao have teamed up for a new film and the trailer was released recently. What is the name of the film?

Ans. Judgemental Hai Kya

3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Ans. Indus

4. With the length of its wings reaching nearly 12 feet, which bird has the largest wingspan of any living bird species?

Ans. Wandering albatross

5. Which one of these Indian movies is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Ans. Taare zamin par


Amazon Quiz Time Today – Answers Amazon Quiz

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1. What was author Mark Twain’s real name?
Ans. Samuel Langhorne Clemens

2. Bihu is a harvest festival that is celebrated thrice in a year. In which state of India does this festival originate?
Ans. Assam

3. In the newest Marvel film, Spiderman: Far from home, what is the name of the supervillain who has mind-manipulating powers?
Ans. Mysterio

4. India has won 2 ODI Cricket World Cups so far – once in 1983, and the second in 2011. Who did they play the finals against in 2011?
Ans. Sri Lanka

5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?
Ans. 2061


Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon Quiz

1) Which of these actors played on-screen father to their real father?

ans- Abhishek Bachchan

2) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s 27 year old record of being the youngest player to score 80+ runs in World Cup history?

ans- Ikram Ali Khil

3) Taekwondo fighter Farabi Davletchin posted a trick on 25th June which then was tried by many Hollywood and Bollywood actors. Which viral challenge is this referring to?

ans- Bottle cap challenge

4) In the Jungle Book, written by Rudyard Kipling, what is the name of the panther who befriends Mowgli?

ans- Bagheera

5) Jayasimha Ravirala currently holds the Guinness World Record for which of these?

ans- Most hugs given in 1 hour by an individual


Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon Quiz

1) AR Rahman won a Grammy award for which album?

ans- Slumdog Millionaire

2) The transformer that develops the high voltage in a home television is commonly called a ____. Fill in the blank.

ans- Flyback

3) The BCCI has just named a new Head of Cricket at the National Cricket Academy. Who is it?

ans- Rahul Dravid

4) Where is the headquarters of the ICC (International Cricket Council) located?

ans- Dubai

5) Which profession does Sanjay Dutt fake in the movie Lage Raho Munnabhai?

ans- History Professor


Amazon Quiz Answers Today –  21st July Quiz

1) In context to fashion, what is a ‘fedora’?

ans- A type of headwear

2) Did you know that pandas eat anywhere between 12-39 kgs of food every day! What does a panda’s diet mainly consist of?

ans- Bamboo

3) Chief of the Air Staff or Air Chief Marshal is the highest rank in the Indian Air Force. It is the position of commander of the IAF. Who was the first Indian to become Chief of Air Staff in 1954?

ans- Subroto Mukerjee

4) Indian scientists have developed a new material which is capable of absorbing both light and carbon dioxide and could help control environmental issues. What is it called?

ans- Black gold

5) What is the name of the network of higways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?

ans- The Golden Quadrilateral


Amazon Quiz Time 28th July – Answers of Amazon Quiz

1) Which is the national fruit of India?

ans- Mango

2) Panchathan Record Inn is which composer’s in house studio?

ans- A.R. Rahman

3) Who developed a vaccine against poliomyelitis (Polio)?

ans- Dr. Jonas Salk

4) In ancient Greece, men exercised and took part in sports completely nude. True or False.

ans- TRUE

5) A cinematograph is a motion picture film camera, which also serves as a film projector and printer. Who invented it?

ans- Lumiere Brothers


Amazon Quiz Answers Today – 19th July Quiz

1) What is another word for lexicon?

Ans – dictionary

2) Dr. Kalam was bestowed with the highest honour that an Indian citizen can receive. Which award is it?

Ans – Bharat Ratna

3) India is a federal union comprising twenty-nine states and eight union territories.

Ans – False

4) Hyundai launched its first all-electric SUV model in India. What is it called?

Ans – Kona Electric SUV

5) A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Ans – 14


Amazon Quiz Answers –  18th July Quiz

1) The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called

ans- Goth

2) Name the Indian Tennis player-turned Hollywood filmmaker who has made more than 120 films with stars such as Cate Blanchett, Angelina Jolie and more?

ans- Ashok Amritraj

3) Where is the headquarters of Amazon Inc. located?

ans- Seattle

4) Former Indian cricket captain, MS Dhoni recently turned 38 and received wishes from all over the world. When was his birthday?

ans- 7th July

5) Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock group?

ans- Queen


Amazon Pedigree Quiz – All Correct Answers 

See Full Details Of Amazon Pedigree Quiz Here

  1. Pedigree Biscrok dog biscuits are the latest offering from Pedigree. Which of these is NOT true about these biscuits? AnswerGive Your Dog The Ability To Sing 
  2. Pedigree Biscrok biscuits come in different flavors, but all of them are in which shape? Answer : C – Bone Shaped 
  3. Which of these phrases is associated with Pedigree Biscrok biscuits?  Answer : B – Get Them Wagging
  4. Pedigree Biscrok biscuits comes in 2 flavors – Chicken and __. Fill in the blanks. Answer – A – Milk And Chicken 
  5. Which of the following is NOT an ingredient of Pedigree Biscrok biscuits Answerchocolate 

Amazon Cadbury Oreo Quiz – All Correct Answers 

See Full Details Of Amazon Cadbury Oreo Quiz Here

  1. The Limited Edition Oreo Music Box Will Be Launching This Cadbury Oreo On Which You Can Play Music With An Oreo Cookie. What Is It Called? AnsOreo Stereo
  2. Q2 – The Oreo Stereo Box Comes With 7-Packs Of Oreo Cookies. How Many Flavors Do You Get In One Box? Ans4
  3. Q3 – The Song On The Oreo Stereo Music Box Changes With Every Bite Of The Cookie. AnsTrue
  4. Q4 – Apart From Playing Music, You Can Also _______ On The Oreo Stereo Music Box Using An Oreo Cookie. Fill In The Blanks. AnsRecord A Personal Message
  5. Q5 – The First Oreo Cookie Was Sold More Than A 100 Years Ago. True Or False? AnsTrue

Amazon Oppo F11 Pro Quiz – All Correct Answers 

See Full Details Of Amazon Oppo F11 Pro Quiz Here

  1. Q 1 – Which Of These Is A Color OPPO F11 Pro Is Available In? Hint – This Is The Latest Color Variant Launched For The F11 Pro AnsWaterfall Gray
  2. Q 2 – OPPO F11 Pro Is Available In Which Of These Storage Variants? Ans128 GB
  3. Q 3 – Which Of These Is A Feature Of The OPPO F11 Pro? AnsAll Of The Above
  4. Q 4 – What Is The Front Selfie Camera Of OPPO F11 Pro Called? AnsRising Camera
  5. Q 5 – What Is The Screen Size Of OPPO F11 Pro? Ans6.5 Inches

Amazon Sennheiser Quiz – All Correct Answers 

See Full Details Of Amazon Sennheiser Quiz Here

  1. Q 1 :- Which of these you can do on the Sennhieser Momentum Free SE headphones? answer isAll of the above
  2. Q 2 :- All Sennheiser headphones come with a compatible app for your smartphone using which you can personalize your audio. What is this app called? answer isCaptune
  3. Q 3 :- The Sennhieser Momentum HD 599 SE headphones are compatible with which of these devices? answer isAll of the above
  4. Q 4 :- All Sennheiser headphones come with a 2 year warranty against manufacturing defects answer isTrue
  5. Q 5 :- Using which technology does the Sennheiser Momentum Free SE connect your music device? answer isBluetooth 4.2

Amazon Quiz Answers Today – Win Amazon Pay Balance 

1) Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

ans- Arunachal Pradesh

2) Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

ans- Wimbledon

3) The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

ans- Jhumpa Lahiri

4) Name the official residence of the Pope?

ans- Apostolic Palace

5) Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?

ans- Ravi Ruia


Amazon Quiz Time Today Answers 

Q1) Which of these cities is located on two continents?

Ans – Istanbul

Q2) In Roman mythology, who was the goddess of sorcery and witchcraft, also known as the goddess who haunted crossroads and graveyards?

Ans – Trivia

Q3) Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?

Ans – Venezuela

Q4) Who is the author of the famous book of fables known as the Panchatantra?

Ans – Vishnu Sharma

Q5) Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Ans – UK


Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon 14th July Quiz

1) In the subject of zoology what is the study of insects called?

ans- Entomology

2) After Ahmedabad, which Indian city was recently added to the UNESCO World Heritage site list?

ans- Jaipur

3) Recently, K2, an AI-based Human Resource (HR) Humanoid was introduced in Uttar Pradesh. Which company has introduced this for its employees?

ans- Tech-Mahindra

4) The Oscar winning film, Forrest Gump is getting an official Hindi remake, by the title ‘Lal Singh Chaddha’. Kareena Kapoor Khan will play the female lead. Who will be playing the role of Forrest Gump?

ans- Aamir Khan

5) Langvir Nritya, Barada Nati, Pandva Nritya & Shotiya are different forms originate from?

ans- Uttarakhand


Amazon Quiz Answers Today – Answers of Amazon 12th July Quiz

1) Which country will host the 2020 summer Olympics?

ans- Japan

2) Hong Kong is the capital city of China. True, or False?

ans- False

3) Which country is Prague in?

ans- Czech Republic

4) First-time MPs, actresses Nusrat Jahan, and Mimi Chakraborty took oath as Lok Sabha members on June 25. Which party do they belong to?

ans- TMC

5) Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016, after being nominated for several years. Which film did he win it for?

ans- The Revenant


Amazon Quiz Answers Today – 11th July Quiz

Q1. Which country recently launched the world’s largest independent solar energy plant?

Ans- UAE

Q2. Designer Jony Ives recently quit his job. He worked with the company for 20 years and was even knighted at Buckingham palace. He was the Cheif Design Officer for which organization?

Ans- Apple

Q3. Which actor is returning to play James Bond in the new film Bond 25?

Ans- Daniel Craig

Q4. Opera is described as art, architecture, music, theatre, and text all coming together to tell a story. In which country did opera, as we know it today, first began?

Ans- Italy

Q5. In the Disney live-action remake of Lion King, Beyonce has sung the female vocals for the English version. Who will sing in the Hindi soundtrack?

Ans- Sunidhi Chauhan


Amazon Quiz Answers –  10th July Quiz

Q1. The superstar, Sridevi, marked her Bollywood debut in the year 1979. Which was her first Bollywood film ?

Ans- Solva Sawan

Q2. What is the name of the tribal martial art dance form which originated in the forests of Odisha and is exclusively performed by men?

Ans- Chhau of Mayurbhanj

Q3. Cassius Clay Jr. is the birth name of which Olympic gold-winning boxer? PS – he was the first fighter to win the heavyweight title 3 times.

Ans- Muhammad Ali

Q4. ‘Lessons Life Taught Me Unknowingly’ is the autobiography of a famous Indian actor which will be released on 5th Aug. Whose life is it about?

Ans- Anupam Kher

Q5. India won its first World Cup in 1983, which was also played in England. In which month did India make that historic win?

Ans- June’83


Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon 9th July Quiz

1) Kabir Singh, a film starring Shahid Kapoor and Kiara Advani is a remake of which popular Telegu film?

ans- Arjun Reddy

2) Fernando Torres has announced his retirement from football. Which country does he play for?

ans- Spain

3) What is the name of the technology used to make telephone calls over the internet?

ans- VoIP

4) Hakuna matata’, roughly translates to ‘there are no troubles’. It was popularized in English by the 1994 Disney movie, The Lion King. Which language does this phrase belong to?*

ans- Swahili

5)NASA has announced that it will be sending a robot to look for life on Saturn’s moon, Titan. What is the name of the robot?

ans- Dragonfly


Amazon Quiz Answers Today 8th July 

1) Agni, Aakash, Bijli, Vayu, Fani, and Ochi are all names _____. Fill in the blank.

Ans- Cyclones

2) A myth states that men have one less rib in their chest as compared to women. But that is untrue. So, how many ribs bones are there in a human body?

Ans- 24

3) Which cricketer broke Sachin Tendulkar and Brian Lara’s records to become the fastest batsman reaching 20,000 international runs across formats (tests, ODIs and T20s)?

Ans- Virat Kohli

4) Resul Pookutty won an Oscar for Slumdog Millionaire. Which category did he win in?

Ans- Sound Mixing

5) When is the International Olympic Day observed every year?

Ans- 23rd June


Amazon Quiz Time Today 7th July – Answers of Amazon iPhone Xr Quiz

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) On the 75th anniversary of the Battle of Imphal (which occurred during WWII), the invading country set up a Museum of Peace in Manipur as a memorial gift. Which country was it?

Ans- Japan

2) Which among the following nations has become the first gulf country to launch a UN-developed anti-money laundering platform?

Ans- UAE

3) Did you know that the stomach produces acids to help digestion. These stomach acids primarily consist of ______. Fill in the blanks.

Ans- Hydrochloric Acid

4) Which was India’s first ever 3D animated film? It was a joint venture between Walt Disney Co & Yash Raj Films and was directed by Jugal Hansraj.

Ans- Roadside Romeo

5) Which company has recently patented the design for a foldable phone with multiple screens?

Ans- Google


Amazon Quiz Answers Of 6th July – Win Sony Home Theatre Quiz

1) Joule, named after James Prescott Joule, is a unit of measurement that measures ______. Fill in the blank.

Ans- Energy

2) Flights take a longer time when they are flying from East to West, as compared to the other way around. True or False?

Ans- True

3) A new movie trailer for a film starring Sidharth Malhotra and Parineeti Chopra was released recently. What is the name of the film?

Ans- Jabariya Jodi

4) Did you know there is a name for the sound that martial artists make while performing karate? It’s often heard in movies and sounds like they are shouting quickly. What is it called?

Ans- Kiai

5) 15 year old, Cori Gauff defeated her tennis icon in the very first round of Wimbledon, with a score of 6-4, 6-4. Who did she beat?

Ans- Venus Williams


Answers Of Amazon Quiz Time Today – Win Seagate HDD

1) After the re-release of Avengers Endgame, which is the next Marvel film to hit theatres?

Ans- Spiderman: Far From Home

2) Vijay Shankar has been ruled out of the World Cup due to an injury. Who has been named as his replacement?

Ans- Mayank Agarwal

3) A tortoise discovered in Arunachal Pradesh is considered so beautiful that it was named ’Impressed’. True or False

Ans- True

4) Where did PM Narendra Modi perform Yoga asanas along with the public, on the fifth International Day of Yoga?

Ans- Ranchi

5) Legendary athlete, ‘The Flying Sikh’, won 5 golds in international championships, broke a 400m record at the 1960 Rome Olympics and won 77 races to win the Helms World Trophy in 1959. Who was he?

Ans- Milkha Singh


Answers Of Amazon Quiz Time Today 4th July – Win Oppo F11 Pro Quiz

1) June 21 was the summer solstice in the Northern Hemisphere. It is known for being the ___ day of the year in this part of the world.

Ans- Longest

2) ‘Ablutophobia’ is the fear of?

Ans- Bathing

3) Which team won the FIH Women’s Series Finals hockey tournament held recently on June 23rd?

Ans- India

4) Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?

Ans- Libra

5) There are cells in the body that absorb other smaller cells and bacteria as a defense mechanism against infections. What are they called?

Ans- Phagocytes


Amazon Quiz Answers Today 3rd July

1) What is the highest civilian award of India?

Ans- Bharat Ratna

2) Who among the following has NOT held the position of chairman at ISRO (Indian Space Research Organization)?

Ans- Dr. APJ Abdul Kalam

3) Saif Ali Khan received the National Award for ‘Best Actor’ for his movie ‘HUM TUM’. True or False?

Ans- True

4) Which famous Indian personality has just announced the release of his autobiography titled, ‘My Life, My Mission’?

Ans- Baba Ramdev

5) Kasol (which is sometimes referred to as mini Israel), is situated on the banks of ________ river where you can find gushing streams and even hot springs! Fill in the blanks.

Ans- Parvati


Amazon Quiz – Answers of Pay Balance Quiz

1) Farhan Akhtar will star in Rakesh Omprakash Mehra’s next film which tells the story of a boxer. What is the film called?

Ans- Toofan

2) In a bid to harbour good relations between countries, the state-owned English channel, DD India, will now be available in Bangladesh and _____. Can you guess where?

Ans- South Korea

3) The International Olympic Committee (IOC) just opened its new headquarters on the 125th anniversary of the Olympic Games revival. Where is it located?

Ans- Switzerland

4) India just opened it’s first ever hospital and water clinic for elephants! Where is it located?

Ans- Mathura

5) National Mathematics Day is celebrated on 22nd December to commemorate the birth anniversary of __________. Fill in the blanks

Ans- S Ramanujan


Amazon Quiz Time Today 1st July – Answers of Amazon Quiz

1) The Dadasaheb Phalke Award is one of the most prestigious awards given in the field of India cinema. Who was the first to win this award?

Ans- Devika Rani

2) Mohammed Shami became the 2nd Indian to take a hat-trick in the ICC World Cup. Who was the first Indian cricketer to do so?

Ans- Chetan Sharma

3) What is the name of the technology which uses cable-pulled devices or robots to mimic the movements of humans or animals? Example: The dinosaurs in Jurassic Park!

Ans- Animatronics

4) Who is popularly known as the ‘Birdman of India’ because of his highly influential work in the development of Ornithology (study of birds)?

Ans- Salim Ali

5) William Jay Bowerman is a popular name in the world of sports apparel and gear. He is the co-founder of which famous sportswear brand?

Ans- Nike


Amazon Quiz Answers –  30 June 

1) What is the full form of PDF in context to computing?

Ans- Portable Document Format

2) Which city is the capital of Australia?

Ans- Canberra

3) The Nehru Centre in London aims to create a cultural exchange between India and the UK. Which Indian author has been appointed as its new director?

Ans- Amish Tripathi

4) Which Indian Grand Chessmaster won the blitz event at the 2019 Asian Continental Chess Championship in Xingtai, China? Fun fact – he’s just 14 years old!

Ans- Nihal Sarin

5) Indian athlete, Pranati Nayak, recently won a bronze medal at an international tournament. Which sport is she associated with?

Ans- Gymnastics


Amazon Quiz Answers –  28 June 

1) Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Ans- UK

2) Avengers Endgame almost broke all records when it released. But it still isn’t the ‘most successful movie ever made’ in terms of money earned yet. Which film holds this record?

Ans- Avatar

3) Featuring at #100, who is the only Indian to be featured in the Forbes World’s Highest-Paid Athletes list 2019?

Ans- Virat Kohli

4) A Spanish poet, won the 1971 Nobel Prize for Literature. Who was this distinguished poet who is also well-recognized for his love poems?

Ans- Pablo Neruda

5) Nitesh Kumar Jangir won an award for creating a low-cost breathing support device called ‘Saans’. Who is this device meant for?

Ans- premature babies


Amazon Quiz Answers –  28 June 

1) The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Ans – VVS Laxman

2) Astronomers have spotted a large expanse of table salt deposits on Jupiter’s moon, Europa.

Ans – True

3) The Mt. Sinabung volcano erupted recently throwing up an ash column of 7kms! Which country is the volcano located in?

Ans – Indonesia

4) Which of these famous hard rock band’s debut album was called ‘Appetite for Destruction’?

Ans – Guns N’ Roses

5) World Blood Donor Day is celebrated on 14th June to commemorate the birth anniversary of ___ known for the development and classification of the blood group system. He is also known as the ‘Father of Transfusion Medicine’.

Ans – Karl Landsteiner


Amazon Quiz Answers –  27th June 2019

1) T’Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero?

Ans – Black Panther

2) Which of these Indian musical instruments is NOT a string instrument?

Ans – chengila

3) Diljit Dosanjh’s film Soorma, is based on the life of which prominent Indian hockey player?

Ans – Sandeep Singh

4) The 6th full moon of 2019 was visible on 17th June alongside Jupiter and appeared reddish in color. What was this phenomenon called?

Ans – Strawberry moon

5) Narendranath Datta was the birth name of which of these?

Ans – Swami Vivekananda


All Answers Of Amazon Quiz –  25 June 

1) Name the monument that Mohamad Quli Qutub Shah built in Hyderabad in 1951 to commemorate the end of a deadly plague in the city.

Ans- Charminar

2) Whales and Dolphins sleep by resting one half of their brain at a time, which is one of the reasons why they can sleep without drowning

Ans- True

3) Which country will host the 2020 summer Olympics?

Ans- Japan

4) Which of the following is considered the national slogan of India? Hint – It was popularized by Pandit Madan Mohan Malaviya in 1918.

Ans- Satyameva Jayate

5) Who won the women’s Grand Slam title at the 2019 French Open tournament?

Ans- Ashleigh Barty


All Amazon Quiz Answers –  25 June 

1) The iconic ‘Christ The Redeemer’ statue on Corcovado Mountain can be seen in which country?

Ans- Brazil

2) Scientists installed the world’s highest weather station recently. Where has it been launched?

Ans- Mt Everest

3) The Pickwick Papers, also known as The Posthumous Papers of the Pickwick Club, was the first novel of Mark Twain. True or False

Ans- False

4) Why did 22-year old Zonel Sougaijam, an engineer from Manipur, enter the ‘Facebook Hall of Fame’ in June 2019? PS – He was also awarded $5,000 by the company.

Ans- Detecting a bug in Whatsapp

5) Which company is launching India’s first electric motorcycle?

Ans- Revolt Motors


Amazon Quiz Answers 24 June 

1) Who has been crowned Femina Miss India World 2019? PS – She hails from Rajasthan.

Ans- Suman Rao

2) Which state has the longest known cave in India? The cave is 24,583 meters in length!

Ans- Meghalaya

3) In the Hindi dub of Disney’s upcoming ‘Lion King’, Shah Rukh Khan will be the dubbing the character ‘King Mufasa’. Who will voice the character of Simba, the young lion and King Mufasa’ s son?

Ans- Aryan Khan

4) Which of the following movies won the Oscar for Best Picture, Best Director & Best Actor all at once in the year 1995?

Ans- Forrest Gump

5)
Who will be directing Amitabh Bachchan’s next film, ‘Gulabo Sitabo’?

Ans- Shoojit Sircar


Amazon Quiz Answers –  23 June 

1) Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?

Ans- NH 44

2) ‘The Forbidden City’ is a UNESCO World Heritage Site and is home to the ‘Palace Museum’ – one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the ‘Forbidden City’?

Ans- China

3) Which national park in India is home to over 70 per cent of the world’s swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?

Ans- Kaziranga

4) Which among these is NOT a comet, but is in fact an asteroid/dwarf planet in the solar system?

Ans- Ceres

5) Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athelete’s life?

Ans- Parineeti Chopra


Amazon Quiz Answers 22 June – Win Pay Balance

1) Which team broke the record for the highest number of goals scored in any World Cup match (women or men) in their debut performance at the FIFA Women’s World Cup? PS – they scored 13 goals in a single match!

Ans- USA

2) Sonam Kapoor and Dulquer Salman will be seen together in a fictional movie about the Indian cricket team, based on a book by Anuja Chauhan. What is the movie called?

Ans- The Zoya Factor

3) Which Bengaluru-based NGO, which is running one of the world’s largest school-meals project was recently awarded the BBC World Service Global Champion Award?

Ans- Akshaya Patra

4) Aromachology is the study of smells. What is the study of sound called?

Ans- Acoustics

5) Which Indian state launched ‘Pink Sarathi’ vehicles to ensure the safety of women commuting by local buses?

Ans- Karnataka


Amazon Quiz Time Today 21 June – Answers of Amazon Quiz

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) This year will be the 20th anniversary of ‘Operation VIJAY’ in India’s history. Which victorious war are we celebrating?

Ans- Kargil war

2) Jallikattu, a famous sport in Tamil Nadu, broke a world record this year for entering the maximum number of participating animals into the sporting arena. Which animal does this game involve?

Ans- Bull

3) India’s second mission to the moon, Chandraayan 2 is all set to blast off into space and aim for landing on the moon’s South Pole, where no one has ever been before. When will it be launched?

Ans- 15th July 2019

4) Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

Ans- Indrasabha

5) Today is the International day of Yoga, celebrated annually on June 21. After a unanimous declaration for this day by the UN general assembly, when was the first ever International Day of Yoga celebrated worldwide?

Ans- 2015


Amazon Quiz Answer Today 20 June 

1) The first ever computer virus was created in 1971. What was it called?

Ans- Creeper

2) India’s highest railway station (in altitude) is serviced by the Darjeeling Himalayan Railway, a UNESCO World heritage site. Where is it located?

Ans- Ghum

3) Mini Mathur and Cyrus Sahukar are starring in this all-new comedy by Amazon Prime Video which is produced by Dia Mirza. What is the show called?

Ans- Mind the Malhotras

4) For the first time in India, a drone was used to successfully transport blood from a remote health centre. In which state was this incredible feat achieved?

Ans- Uttarakhand

5) On 9th June 2019, Rafael Nadal cinched his 12th French Open win. Who did he play the finals against?

Ans- Dominic Thiem


Amazon Quiz Answers –  19 June 

1) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Ans- Gateway of India

2) Which of the following is NOT a form of carbon?

Ans- Glass

3) In the world of sports, the Dronacharya award is given to _____. Fill in the blank.

Ans- Sports coaches

4) Which is the largest blood vessel in the human body?

Ans- Aorta

5) The first Commonwealth Games were held in 1930 and saw 11 participating countries. Which country played the host for the games?

Ans- Canada


Amazon Quiz Answers –  18 June 

Q1) Did you know that India has a national aquatic animal! Which one of the following is it?

Ans- River Dolphin

Q2) Which country has launched the first Arctic tourist train service that takes its passengers through the Arctic region before reaching Norway? PS: It is named Zarengold.

Ans- Russia

Q3) Amazon was founded by Jeff Bezos in the year 2000.

Ans- False

Q4) Who has Forbes magazine named as the world’s first billionaire rapper?

Anns- Jay-Z

Q5) Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?

Ans- Hariahara I


Amazon Quiz Answers –  17 June 

Start Your Quiz By Clicking Directly Here (Open in Amazon App) – Amazon Quiz Page

Question No.1) The Queen of England celebrates 2 birthdays – on her actual date of birth in April, and an official birthday in June. How old did she turn this year?

Answer is – 93

Question No.2) Which Indian football player has made the highest number of international appearances (108 matches to be exact) to become the highest capped footballer in the country?

Answer is – Sunil Chettri

Question No.3) Elena Cornaro Piscopia was one of the first women to receive an academic degree from a university in 1678 and was featured on a Google Doodle recently! What did she receive her doctorate in?

Answer is- Philosophy

Question No.4) Kangaroo is a type of mammal that carries its young in a small external pouch on its body. What is this type of mammal called?

Answer is- Marsupial

Question No.5) Which world famous brand derived its name from the Greek goddess of victory?

Answer is- Nike


Amazon Quiz Answers –  16 June 

1) Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Ans- Charles Darwin

2) Long before Google, there have been other search engines on the internet. But which one was the first?

Ans- Archie

3) Vicky Kaushal released the first look of a new film (his first horror movie) called ‘Bhoot: Part One – The Haunted Ship’. Who plays the female lead in the film?

Ans- Bhumi Pednekar

4) The 2019 FIFA Women’s World Cup started its eighth edition on 7th June. Which country is hosting the tournament this year?

Ans- France

5) The last film that Satyajit Ray directed before he passed, was based on one of his own short stories, Atithi. What was the film called?

Ans- Agantuk


Amazon Quiz Answers –  15th June 2019

1) Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

Ans- True

2) World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

Ans- 8th June

3) The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

Ans- Canada

4) Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

Ans- 16th June

5) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.

Ans- Rohit Sharma


Amazon Quiz Answers –  13th June 2019

1) The term ‘talkies’ comes from ‘talking pictures’ referring to movies with sound. Released in 1931, which of these was the first Indian ‘talkie’?

Ans – Alam Ara

 

2) Who was the first Indian tennis player to ever win a Grand Slam tournament?

Ans – Mahesh Bhupathi

 

3) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Ans – Gateway of India

 

4) Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of the internationally recognized Time Magazine?

Ans – Parveen Babi

 

5) For the first time, a metro in India will receive its power from a waste-to-energy plant. Which metro is adopting this change?

Ans – Delhi Metro

 


Amazon Quiz Answers –  13th June 

1.After the Green Revolution, ‘Operation Flood’ was launched in the year 1970. Which product was the focus of this movement?

Ans. Milk

2.What is the national sport of India?

Ans. India doesn’t have one

3.The Odisha government recently launched a scheme to provide free sanitary napkins to school girls across the state. What is this scheme called?

Ans. Khushi

4.Who recently created history by becoming the first-ever spinner to bowl the opening over in a World Cup match?

Ans. Imran Tahir

5.Which of these branches of science is concerned with the study of reptiles and amphibians?

Ans. Herpetology


Amazon Quiz Answers –  12th June 2019

1) Out of all the natural lakes in the world, more than 50% are situated in ______. Fill in the blanks.

ans- Canada

2)
A new species of a pit viper was discovered in India and named after the place it was found in. It is now the only Indian state to have a pit viper named after it. Which state is it?

ans- Arunachal Pradesh

3) Orchha, an Indian town that was recently added to UNESCOWorld Heritage Site tentative list is located in which of these states?

ans- Madhya Pradesh

4) An Amazon Prime Original series about 4 female friends, starring Sayani Gupta and Bani J has announced it’s second season. What is the show called?

ans- Four More Shots Please!

5) Which Indian state recently won the 2019 WHO award for tobacco control?

ans- Rajasthan


Amazon Quiz Answers –  11th June 2019

1.What is the name of the fictional Arabian city where the story of Aladdin is based?
Ans. Agrabah

2.Videos of the world’s first (and most rare) albino giant panda were captured recently. Where was this albino panda seen?
Ans. China

3.The retired judge of Indian Supreme Court Justice Madan B Lokur has been appointed to the Supreme Court of Fiji.
Ans. True

4.Who is the youngest Member of Loksabha in the history of Indian Parliament?
Ans. Chandrani Murmu

5. Murray Gell-Mann was the Nobel Prize Laureate in 1969 who passed away recently. For which field did he win the Nobel Prize?
Ans. Physics


Amazon Quiz Answers –  10th June 2019

1) India’s only orangutan recently passed away at Odisha’s Nandankanan Zoological Park. What was her name?

Ans- Binny

2) The Union Environment Ministry of India has released a song titled ‘Hawa Aane De’ to spread awareness about air pollution. The music video features Akshay Kumar and Vicky Kaushal among others. Who has written the lyrics for the song?

Ans- Swanand Kirkire

3) Which former President of India was conferred Mexico’s highest civilian honor for foreigners titled ‘Orden Mexicana del Aguila Azteca’ (order of the Aztec Eagle)?

Ans- Pratibha Patil

4) Which was the first Indian movie to be nominated for the Oscar Awards?

Ans- Mother India

5) What is the name of Hrithik Roshan’s upcoming film where he plays a teacher and mathematician named Anand Kumar?

Ans- super 30


Amazon Quiz Answers –  9th June 2019

1) The world’s highest polling station can be found in Himachal Pradesh and it has 49 registered voters. Where is it located?

Ans -Tashig

2) Which animal made a comeback on the Versova beach in Mumbai, after almost 15 years, when the beach was cleaned up by the efforts of the residents?

Ans- Olive Ridley Turtles

3) In technology terms, the prefix ‘Giga’ is used to denote a factor of one million.

Ans- False

4) The Indian Navy has teamed up with the government to launch the first ever underwater museum in India. Where will this museum be launched?

Ans- Pondicherry

5) ______ will be the first Indian state to ban food delivery without a valid hygiene rating.

Ans- Punjab


Amazon Quiz Answers –  8th June 2019

1) Name the legendary coach of Master Blaster Sachin Tendulkar who was also a recipient of the Padma Shri & Dronacharya award?

Answer– Ramakant Achrekar

2) NASA has announced a moon mission for 2024, which will return astronauts to the Moon for the first time in half a century. What is this mission called?

Answer – Artemis

3) NASA has found evidence of water ice and organic molecules on Ultima Thule’s surface―the farthest world ever explored by mankind

Answer – True

4) What is the traditional boat race conducted in Kerala during the season of the harvest festival of Onam called?

Answer – Vallam Kali

5) Name the 49-year-old veteran Nepali Sherpa who scaled Mount Everest for the 24th time and broke his own world record.

Answer – kami rita


Amazon Quiz Answers –  7th June 2019

1) Christiaan Barnard was the first surgeon to successfully perform the world’s first human-to-human heart transplant. In which year did this surgery take place?

Ans – 1967

2) Who recently became the first female umpire to officiate in a men’s one-day international cricket match?

Ans – Claire Polosak

3) Which tennis player recently received a ‘Knighthood’ at the hands of Prince Charles of Wales?

Ans – Andy Murray

4) International Dance Day is celebrated each year on 29th April on the birthday of Jean-Georges Noverre. Which style of dance is he regarded as the creator of?

Ans – ballet

5) Which of these Indian web series is based on a 2006 novel by Vikram Chandra which goes by the same name?

Ans – Sacred Games


Amazon Quiz Answers –  6th June 2019

1) Which of these cities is located on two continents?

Ans- Istanbul

2)Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Ans- UK

3) Which long-range, sub-sonic cruise missile was successfully test fired by India on April 15, 2019?

Ans – Nirbhay

4) India’s first natural ice cafe has been launched at 14,000 feet, in the shape of an ice stupa. Where is it located?

Ans- Ladakh

5)Raveena Tandon won a National Award for Best Actress in 2001, for portraying the role of a woman who has faced domestic violence. Which movie did she win it for?

Ans- daman


Amazon Quiz Answers –  5th June 2019

1) ‘Olympus Mons’ is the largest mountain in our solar system, and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?

Ans – Mars

2) Who is the first ever Indian woman to win a Silver medal at the Olympics?

Ans – P. V. Sindhu

3) Birds have no teeth, so they break down their food in the ___ before digesting it.

Ans – Gizzard

4) Chinmay Prabhu, a 20 year old Indian entered the Guiness Book of World Records in 2018, for solving the highest number of pyraminx (pyramid-shaped Rubik’s cubes) — under water.

Ans – True

5) The world’s first ‘zero-waste’ commercial flight operated from Sydney to Adelaide and disposed all waste via compost, reuse or recycling. Which airline was it?

Ans – Qantas


Amazon Quiz Answers –  4th June 2019

Question 1 :- Which European country is home to the famous city of Transylvania?

Answer is – Romania

Question 2 :- Which film was Ashutosh Gowarikar’s directorial debut?

Answer is – Pehla Nasha

Question 3 :- Teressa Island, named after the Arch-Duchess of Austria, falls under which Union Territory of India?

Answer is –Andaman and Nicobar Islands

Question 4 :- Which of these is the only man to have reportedly played both in the ICC Cricket World Cup and FIFA World Cup?

Answer is – Sir Vivian Richards

Question 5 :- A group of engineers in Kerala have developed a spider-shaped robot called Bandicoot. What does it do?

Answer is – Cleans manholes


Amazon Quiz Answers –  3rd June 2019

1) Who is the author of the famous book of fables known as ‘Panchatantra’?

Ans- Vishnu Sharma

2) In Roman mythology, who was the goddess of sorcery and witchcraft, also known as the goddess who haunted crossroads and graveyards?

Ans- Trivia

3) The International Cricket Council has recently appointed its first female match referee. Hint: She’s from India. Who is she?

Ans- GS Lakshmi

4) Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?

Ans- Venezuela

5) Which country will host the 2023 Asian Cup Football Tournament?

Ans – China


Amazon Quiz Answers –  2nd June 2019 

1) In Japanese, what is the word for goodbye?

Ans – Sayonara

2) What is the actress, Tabu’s, real name?

Ans – Tabassum Fatima Hashmi

3) The world’s fastest bullet train, ALFA-X, is said to reach speeds of 400 kms/hour. In which country were the tests for this train conducted recently?

Ans – Japan

4) Ayushmann Khurana will appear in a new movie where he plays an on-screen police officer for the first time. What is the name of this movie which is directed by Anubhav Sinha?

And – Article 15

5) Which player was named the MVP (Most Valuable Player) of the season in the IPL 2019?

Ans – Andre Russel


Amazon Quiz Answers –  1st June 2019

1.In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Ans. Fusion

2.On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Ans. 12th March 1930

3.The Rashtriya Ekta Diwas is observed every year in India on 31st October. It is celebrated to commemorate the birth anniversary of which prominent personality in our nation’s history?

Ans. Sardar vallabhbhai Patel

4.Who has been appointed as the new coach of the Indian men’s football team?

Ans. Igor Stimac

5.The ______ recently launched the ‘Golden Card’ – a permanent residency permit similar to the Green Card in the USA?

Ans. UAE


Amazon JBL Pulse 3 Wireless Speakers Quiz Answers: 31st May

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) Which of these countries was NOT a Soviet Republic in USSR?

Ans – Czechoslovakia

2) In which year did India join the United Nations?

Ans – 1945

3) Former top-ranking pro-golfer Vijay Singh is from which country?

Ans – Fiji

4) With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?

Ans – Bharatanatyam

5) In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?

Ans – Bye


Amazon 30th May Quiz Answers:

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) In geometry, which figure gets its name from the Greek word for ‘table’?

Ans – Trapezium

2) The name of which city comes from two words meaning ‘market for areca nut’ in the local language?

Ans – Guwahati

3) If you were a cartographer, what would you be studying?

Ans – Maps

4) Which of these big cat species is known to have a tuft or a bunch of hair at the end of their tail?

Ans – Lions

5) In which city can you find the mausoleum of Mughal Empress Arjumand Banu Begum?

Ans – Agra


Amazon 29th May Galaxy M30 Quiz Answers

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1: One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?

Ans – Assam

Q 2: Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Ans – Awara

Q 3: M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.

Ans – Leo Tolstoy

Q 4: What is a fathometer used to measure?

Ans –  Ocean depth

Q 5: Which of these elements is NOT named after a scientist?

Ans – Ruthenium


Amazon 28th May Ray-Ban Sunglasses Quiz Answers

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1.Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?
Ans. Karnataka

2.Hippopotomonstrosesquippedaliophobia is the fear of long words
Ans. True

3.In which country is Mount Vesuvius located?
Ans. Italy

4.Which of the following films has NOT been directed by Imtiaz Ali?
Ans. Karwaan

5.What was the real name of Pope John Paul II?
Ans. Karol Jofez Wojtyala


Amazon 27th May ₹5000 Pay Balance Quiz Answers

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1. Which of these antagonist characters was created by novelist J.K. Rowling?

Answer. Lord Voldemort

2.Apart from Venus, which planet rotates from east to west?

Answer. Uranus

3.In mathematics, the ‘lemniscate’ is a symbol for?

Answer. Infinity

4. The Duke and Duchess of Sussex, aka Prince Harry and Meghan Markle have recently announced the birth of their son. What is the royal baby’s first name?

Answer. Archie

5. What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?

Answer – -40


Amazon iPhone XR Quiz Answers

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1. Which of these did Alfred Nobel invent?

Answer – Dynamite

2. Which is the largest internal organ in the human body?

Answer – Liver

3. India has been submitting films for the Oscar awards nominations since 1957. Which was the first Indian film submitted to the Oscars?

Answer – Mother India

4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016?

Answer – Brazil

5. Chunky Pandey’s daughter made her debut alongside Tiger Shroff in Student of the Year 2. What is her name?

Answer – Ananya Pandey

Amazon Sony LED Tv Quiz Answers

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

Q 1: Which is the only bird that is able to fly backwards?

Ans – Hummingbirds

Q 2: What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Ans – Suffragetted

Q 3: Who is the first Indian to be elected as one of the 5 members of the FIFA Executive Council? Hint – He’s also the president of the ‘All India Football Federation’

Ans – Praful Patel

Q 4: In which European city would you find the Acropolis?

Ans –  Athens, Greece

Q 5: In the live action remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?

Ans – James Earl Jones

Amazon American Tourister Suitcase Quiz Answers

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

Q 1: In botany, strawberries are part of the rose family.

Ans – True

Q 2: Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?

Ans – MS Dhoni

Q 3: A Bollywood actor was conferred with an Honorary Doctorate in Philanthropy from University of Law, London in April 2019. Who was it?

Ans – Shah Rukh Khan

Q 4: Rosalind is the name of a moon in our solar system. Which planet does it orbit?

Ans –  Uranus

Q 5: Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?

Ans – Jungfrau

Amazon 23rd may Quiz Answers:

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1) The Padma Awards are the highest civilian honors presented to individuals in India. These annual awards take place on the eve of which significant day?

Ans – Republic Day

2) Which famous Indian brand was named after Nirupama Patel, the creator’s daughter?

Ans – Nirma

3) Sabeer Bhatia, an Indian entrepreneur, co-founded which web-based email company?

Ans – Hotmail

4) An Indian film renamed as ‘San Ge Sha Gua’ became a huge hit with young students in China. Name the movie.

Ans – 3 Idiots

5) The first FIFA world cup took place in 1930. Which country was the host?

Ans – Uruguay

Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers:

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1. Fanta and Sprite belong to which beverage company?

Ans. The Coca Cola Company

2. Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Ans. False

3.In the recently concluded IPL 2019, which player won the ‘Purple cap’ for being the leading wicket-taker of the tournament?

Ans. Imran Tahir

4. In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?

Ans. Washington DC

5. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Ans. Nelson Mandela

Amazon Blaupunkt party speakers Answers:

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1. Which Bollywood actor’s real name is Rajiv Hari Om Bhatia?

Answer – Akshay Kumar

2. In the movies Avengers: Infinity War, who was the guardian of the soul stone on Vormir?

Answer – Red Skull

3. Time magazine’s list of ‘100 Most Influential People 2019’ featured 3 Indians – Menaka Guruswamy, Arundhati Katju, and ___. Fill in the blanks.

Answer – Mukesh Ambani

4. Which country will host the FIFA U-17 Women’s World Cup 2020?

Answer – India

5. The Rabindranath Tagore Literary Prize 2019 was awarded to the book ‘Solo’ which was released 9 years ago. Who is the author to win the prize?

Answer – Rana Das Gupta

Amazon 20th May Quiz Answers:

Here are All Amazon Quiz Answers Of Today’s Quiz

1. Which was the first colour film released in India?

Answer – Kisan Kanya

2. Shoojit Sircar’s next film stars Vicky Kaushal where he portrays the role of a revolutionary during the Indian freedom struggle. Which character is he playing?

Answer – Sardar Udham Singh

3. The Asian Wrestling Championships 2019 were recently held in Xi’an, China and India won 16 medals in the event, including one Gold. Which sportsperson bought home the Gold?

Answer – Bajrang Punia

4. Zoya Akhtar announced her new production house, along with the launch of her film Gully Boy. What is her production house called?

Answer – Tiger Baby Production

5. Who was the first Indian to ever win an Oscar?

Answer – Bhanu Athaiya

Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

Question 1. Where in India can you find the Jarawas and Sentinelese tribes?

Answer: Andaman and Nicobar Island

Question 2. What is the name of the new axe that Thor get’s made in Avengers: Infinity War?

Answer: Stormbreaker

Question 3. The world’s tallest indoor waterfall (131 ft) has been created at an airport. Which country can you see it in?

Answer: Singapore

Question 4. Which national park in India was known as the Hailey National Park at the time of inception in 1936?

Answer: Jim Corbett National Park

Question 5. Name the cricketer who has become the first in the world to hit more than 500 sixes in international cricket.

Answer: Chris Gayle

Amazon Diesel Chi Watch Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1) In 2000, 17-year-old Priyanka Chopra won the title of Miss India and later that year went on to be crowned as ___. Fill in the blanks.

Ans – Miss World

2) A narrow strip of water separates India and Sri Lanka. What is it called?

Ans – Palk strait

3) Consisting of over 1,349 pages and 591,552 words, which novel by Vikram Seth is one of the longest novels ever published in a single volume in the English language?

Ans – A Suitable Boy

4) An anemometer is a type of scientific instrument that measures quantity of rainfall.

Ans – False

5) Raavana 1 is a low-orbit satellite. It is the first satellite of _. Name the country.

Ans – Sri Lanka

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. Which is the smallest continent by land area?

Answer – Australia

2. An ostrich’s eye is bigger than its brain.

Answer – True

3. Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?

Answer – Tungabhadra

4. Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?

Answer – Denmark

5. 30 years in the making, RTS,S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?

Answer- Malawi


1. Washing soda is the common name for which compound?

Answer – Sodium Carbonate

2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A Dance Form

3. What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?

Answer – Does not Exist

4. Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answer – Lava Dance

5. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer – Chandrasekhara Venkata Raman


1. What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?

Answer – Ivory

2. Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?

Answer – Lettuce

3. A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of these?

Answer – Bathing

4. Which of these is the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

5. The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer – Rs.5

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?

Answer – Batman

2. What is the name of the world’s largest lizard?

Answer – Komodo Dragon

3. In which country, would you find the Free State of Bavaria?

Answer – Germany

4. Anura is the scientific name for which well-known animal?

Answer – Frog

5. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Answer – Lady Gaga

Amazon 13th May Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. Which popular product is associated with the words Nano, Shuffle and Touch?

Answer – Music Player

2. What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?

Answer – Arpanet

3. The ear and sense of balance are closely connected, and an ear infection may cause one to lose balance and fall.

Answer – True

4. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?

Answer – Military Tanks

5. Which of these can a horse NOT do?

Answer – Vomit

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. Madre, Morsa, Maman, and Okaasan are different terms for a ___.

Answer – Mother

2. Anna Jarvis was the founder of the Mother’s Day holiday and led the establishment of the holiday after her mother’s death. When was the first Mother’s Day celebrated?

Answer – 1908

3. Who is actor Ranbir Kapoor’s famous mother?

Answer – Neetu Kapoor

4. In Greek mythology who was mother of the gods?

Answer – Rhea

5. Mahatma Gandhi often credited his mother for the impact she had in his spiritual development. What was her name?

Answer – PutliBai Gandhi

Amazon 11th May Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer – Tower

2. Which of this crawly creature is said to have the highest number of legs – and can go up to 200 pairs?

Answer – Millipede

3. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

4. A crocodile cannot stick out its tongue.

Answer – True

5. Which is the largest subspecies of the Tiger?

Answer – The Siberian Tiger

Amazon 10th May Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. Which is the smallest state in India?

Answer – Goa

2. In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?

Answer – England

3. Complete the phrase – ‘wear your heart on your __’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.

Answer – Sleeve

4. You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Answer – Mumbai

5. In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece

Amazon 9th May Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1) RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. His elder brother was a writer, and the author of the series ___.

Ans – Malgudi Days

2) The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Ans – Eucalyptus leaves

3) Maria Montessori was an Italian physician. She is also known for her contributions to another field, where her name is used to refer to a teaching method. Which field does it apply to?

Ans – Education

4) Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?

Ans – Pandora

5) Apricots are not native to India. And yet, there is a popular Hyderabadi dessert, made from apricots which were created by the Royals as it needed the fruit to be imported. What is the dish called?

Ans – Qubani-ka-Meetha

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 8th May

1. Himalaya is a Sanskrit name, given to the mighty snow-capped mountain range. What does the name mean?

Answer – Abode of Snow

2. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

3. ASIMO an advanced, walking humanoid robot, which was created by a popular automobile company in 2000. Which company made it?

Answer – Honda

4. Ser Davos Seaworth is the right-hand man of Stannis Baratheon, in the first few seasons of Game of Thrones, before he joins Jon Snow in the fight against the Whitewalkers. What is the nickname given to Ser Davos?

Answer – Onion Knight

5. Which northern animal is known as the ‘Gulo Gulo’ in Latin?

Answer – Wolverine

Amazon 3rd May Quiz Answers:

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1) Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?

Ans – Feet

2) Which of the following is NOT a variety of mango?

Ans – Red Dacca

3) Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?

Ans – None

4) There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?

Ans – Big Rip

5) He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift fur Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?

Ans – Satyendranath Bose

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers: 2nd May

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. Which of these constellations represents a goat?

Ans. Capricornus

2. Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?

Ans. Arunachal Pradesh

3. We use Google Maps for everything these days. What does GPS stand for?

Ans. Global Positioning System

4. Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?

Ans. Uranus

5. How many planets in our solar system have rings?

Ans. 4

Amazon 24k Gold Bar Quiz Answers – 1st May

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. The ‘funny bone’ got its nickname because of that funny feeling you get after you hit it. Where is it located?

Ans. Elbow

2. The deepest point on Earth lies 36000 feet below sea level. Where can you find it?

Ans. Mariana Trench

3. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Ans. Nelson Mandela

4. Which of these Indian actors was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?

Ans. Milind Soman

5. The first type of molecule that ever formed in the universe was recently detected in space for the first time, after decades of searching. What is this molecule called?

Ans. Helium Hydride

Amazon Mi LED Android TV Quiz Answers – 30th April

Below are The Correct Amazon Quiz Answers For Today’s Quiz

1. When talking about computers, what does RAM stand for?

Ans. Random access memory

2. Which automobile company launched a sports car into space in February 2018?

Ans. Tesla

3. Jakarta is the capital of which country?

Ans. Indonesia

4. Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.

Ans. False

5. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?

Ans. Aquarius


Amazon Quiz Answers Of 29th June Quiz 

Q1: Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?

Ans- Thor

Q2: What system of governance does India operate under?

Ans- Parliamentary

Q3: ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?

Ans- Charles Darwin

Q4: How many states and union territories does India comprise of?

Ans- 29 States and 7 Territories

Q5: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?

Ans- Durion


Amazon Quiz Answers Of 28th June Quiz 

1. When does the Summer Sale 2019 begin for all customers?

Answer – 4th May 2019

2. Using which bank’s debit/credit card can you get an additional 10% instant discount on shopping during the Summer Sale on Amazon.in?

Answer – State Bank of India

3. What is the battery capacity of the latest OPPO A5s?

Answer – 4230 mAh Battery

4. Which of the below smartphones would be on flash sale during the Summer Sale event?

Answer – All of the Above

5. OnePlus 6T has gone on the first ever price drop. How much is the drop on the 8GB+128GB variant?

Answer – Rs.4000

6. Mi power bank is NOT available in which of these color variant?

Answer – Neon Purple

7. Which of these is a feature of the Mivi Thunder Beats earphone?

Answer – All of the Above


Amazon Quiz Answers Of 27th June Quiz 

1) At room temperature, which is the only metal
that is in liquid form?

Ans – Mercury

2) Azim Premji, the Indian business tycoon is the
chairman of which company?

Ans – Wipro Limited

3) An oenologist is a person who studies the
science of _. Fill in the blank

Ans – Wine making

4) Which city is the capital of the United Arab
Emirates?

Ans – Abu Dhabi

5) Which of the following planets can NOT be
seen with the naked eye, from Earth?

Ans – Neptune


Amazon Quiz Answers Of 27th April Quiz 

Q1: If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Ans- Mumbai

Q2: An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Ans- Fifty rupees

Q3: The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?

Ans- Glabella

Q4: PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?

Ans- Sonam Kapoor

Q5: Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Ans- Orange


Amazon Quiz Answers Of 26th April Quiz 

Q1.: The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?

Ans- Andaman and Nicobar

Q2.: Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word of the Year. What word was selected for 2018?

Ans- Nari Shakti

Q3.: A 26.3-meter-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?

Ans- Shanghai

Q4.: Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it?

Ans- The White Tiger

Q5.: Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s police department?

Ans- Himachal Pradesh


Amazon Quiz Answers Of 25th April Quiz

Q1.: What does a manometer measure?

Ans- pressure

Q2.: In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?

Ans- The Top goal scorer

Q3.: According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?

Ans- Rome

Q4.: From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?

Ans- 1984

Q5.: In Japanese, what is the word for goodbye?

Ans- Sayonara


Amazon Quiz Answers Of 24th April Quiz

Q1: Anura is the scientific name for which of these animals?

Answer: Frog

Q2: Which of these cricketers was recently named as ‘Wisden’s leading Cricketer in the World’ for 2018?

Answer: Virat Kohli

Q3: What is the official residence of the Pope?

Answer: Apostolic Palace

Q4: There have been speculations that Mt. Everest has shrunk. To address this, which country is sending an expedition to remeasure the height of Mt. Everest?

Answer: Nepal

Q5: The Indian men’s hockey team was without a coach since the last world cup. A new chief coach has been appointed now. Who is it?

Answer: Graham Reid


Amazon Quiz Answers Of 23rd April Quiz

Q1: 23rd April is the death anniversary of William Shakespeare. It is also celebrated as World ____ Day. Fill in the blanks.

Ans- Book

Q2: Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region

Ans- Tapti

Q3: The National Museum of Indian Cinema was inaugurated in January this year. It houses stories and tools that make up 100 years of Indian cinema. Where is it located?

Ans- Mumbai

Q4: The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Ans- Moscow

Q5: The first ever photograph of a black hole was released recently. Which galaxy is that black hole present in?

Ans- Messier 87


Amazon Quiz Answers Of 22nd April Quiz

1. Which Indian state is the first in the country to have 4 international airports?

Answer – Kerala

2. Ophidiophobia is the fear of __.

Answer – Snakes

3. Who is the coach of the Indian women’s cricket team?

Answer – Wookeri Raman

4. A group of crows is called a ‘murder’. What is a group of owls called?

Answer – A Parliament

5. In the final season of Game of Thrones, Daenerys Targaryen is battling for the Iron Throne. What was her father’s name, who once ruled from the same throne?

Answer – Aerys II Targaryen


Amazon Quiz Answers Of 21st April Quiz

Q1: Which planet in the solar system has the most moons?

Ans- Jupiter

Q2: In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Ans- 1983

Q3: Salman Khan’s character’s name in which of these movies was NOT ‘Prem’?

Ans- Dabangg [2010]

Q4: ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?

Ans- The Office

Q5: Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Ans- On Your Feet


Amazon Quiz Answers Of 20th April Quiz

1. A 10-year old boy has become the youngest to win a gold medal at the Khelo India Youth Games held in January. What is his name?

Ans – Abhinav Shaw

2.Spiders have 6 legs.

Ans – False

3. World Homeopathy Day 2019 was observed recently. When was it?

Ans – 10 april

4. The Indian Railways have developed an AI-powered robot which helps check for faults in trains by clicking and sharing pictures of under-gears. What is it called?

Ans – Ustaad

5. India’s fastest engineless self-propelled train was launched in February, for the Delhi-Varanasi route. It was referred to as Train 18, before being renamed. What is it called now?

Ans – Vande Bharat Express


Amazon Quiz Answers Of 19th April Quiz

Q1.: Which famous animated character made its debut in the short film Steamboat Willie, which released in 1928?

Ans- Mickey Mouse

Q2.: Which countries played in the first men’s Twenty20 Cricket international ever?

Ans- Australia and New Zealand

Q3.: Flags from which of these countries features a depiction of the Sun at its center?

Ans- Argentina

Q4.: The first person in history to win two Nobel prizes was ____________

Ans- Marie Curie

Q5.: If you were enjoying a match at the largest cricket stadium in India, which city would you be in?

Ans- Kolkata


Amazon Quiz Answers Of 18th April Quiz

Q1: Which famous Indian cricketer is Ranveer Singh depicting in his upcoming movie ’83?

Ans- Kapil Dev

Q2: Which was the first song to be played in outer space?

Ans- Jingle Bells

Q3: Tug-of-war was played as an Olympic sport.

Ans- True

Q4: Who is the first Indian cricketer to have crossed 8,000 runs in T20 matches?

Ans- Suresh Raina

Q5: In the film Avengers Infinity War, which is the last infinity stone that Thanos gets to complete his gauntlet before destroying half of all living beings in the universe

Ans- Mind Stone


Amazon Quiz Answers Of 17th April Quiz – Win American Tourister Bag

Q1: Where are the Tea Board of India headquarters located?

Ans- Kolkata

Q2: The African elephant is the largest carnivore on land.

Ans- False

Q3: Indian athlete Irfan KT, from Kerala, has qualified for the 2020 Tokyo Olympics. Which sport will he participate in?

Ans- Race Walking

Q4: Season 2 of the Amazon Prime Video exclusive series, ‘Laakhon mein ek’ recently released. Created by Biswa Kalyan Rath, who stars as the lead in this season?

Ans- Sweta Tripathi

Q5: Which Indian woman was recently titled as the ‘Chief Scientist’ at the World Health Organization?

Ans- Soumya Swaminathan


Amazon Quiz Answers Of 16th April Quiz

Q1: The Special Olympics World Summer Games 2019 took place from March 14-21. Which country was it hosted in?

Ans- UAE

Q2: David Dhawan is set to release a remake of his 90s film Coolie No.1, starring son Varun Dhawan. Who is the lead actress cast opposite Varun?

Ans- Sara Ali Khan

Q3: The smallest bone in the human body is found in the fingers.

Ans- False

Q4: India recently launched the South-Asian Centre of the International Rice Research Institute (IRRI). Where can you find the IRRI headquarters?

Ans- Philippines

Q5: Which city has been titled as the ‘cleanest city in India’ as part of the Swachh Survekshan 2019 survey?

Ans- Indore


Amazon Quiz Answers Of 15th April Quiz

Q1: The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’. Who is the author to this book series?

Ans- George R. R. Martin

Q2: In the series ‘Game of Thrones’, the White Walkers are vulnerable to which of these materials?

Ans- Dragonglass

Q3: In the Game of Thrones series, what’s the name of the band of assassins that Arya Stark joins in Braavos?

Ans- Faceless Men

Q4: What character does Priyanka Chopra’s sister-in-law play in the Game of Thrones series?

Ans- Sansa Stark

Q5: Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?

Ans- Croatia


Amazon Quiz Answers Of 14th April Quiz

Q1.: Which scientist developed the algorithm which helped capture the first-ever image of a black hole?

Ans- Katie Bouman

Q2.: The Phayeng village is recently tagged as India’s first carbon-positive settlement. Which state is it located in?

Ans-Manipur

Q3.: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a ___.

Ans- Father

Q4.: The amount of electronic waste is growing rapidly. The world’s largest e-waste recycling center was recently opened in which of these cities?

Ans- Dubai

Q5.: 14th April is celebrated as ‘Ambedkar Jayanti’, the birth anniversary of BR Ambedkar, known as the architect of the Indian constitution. He was also independent India’s first ____. Fill in the blanks

Ans- Law minister


Amazon Quiz Answers Of 13th April Quiz – Win Fossil Smart Watch

Q1: A group of crows is called a ___. Fill in the blanks.

Ans- Murder

Q2: Which of these is the southernmost point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?

Ans- Cape Agulhas

Q3: Who was the second man to walk on the moon?

Ans- Edward Buzz Aldrin

Q4.: Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), and Water (2005)?

Ans- Deepa Mehta

Q5: The Department of Posts in India has launched a ‘Cool EMS’ service, using which customers in India can import food items from ____ for personal use. Fill in the blanks.

Ans- Japan


Amazon Quiz Answers Of 12th April Quiz

Q1: Which iconic figure of Greek mythology causes people to turn to stone?

Ans- Medusa

Q2: Which famous Indian cricketer has been appointed as the latest chairman of the ICC cricket committee?

Ans- Anil Kumble

Q3: Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Ans- True

Q4: How old is the oldest known living person in this year?

Ans- 116

Q5: Archana Kamath is associated with which sport?

Ans- Table Tennis


Amazon Quiz Answers Of 11th April Quiz

Q1: Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Ans- Beethoven

Q2: Where is Fort William located?

Ans- Kolkata

Q3: Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?

Ans- Meghadutta

Q4: The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?

Ans- Sports

Q5: Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like her, as part of Barbie’s ‘role model’ program?

Ans- Dipa Karmakar


Amazon Quiz Answers Of 10th April Quiz

1. If you open your mouth wide, you will see a fleshy piece of tissue hanging like a pendulum. It is above your tongue at the back. What is this elongated, hanging structure called?

Answer – Uvula

2. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Where will you find it?

Answer – Kochi

3. Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?

Answer – Switzerland

4. The Pentium chip was produced by USA’s Intel Corporation n 1993. But an Indian engineer is popularly known as being the ‘Father of the Pentium Chip’, for his contributions towards its development. Who is it?

Answer – Vinod Dham

5. Alia Bhatt won the 2019 Filmfare award for her work in Raazi. The actor who played her husband, also won a Filmfare award for ‘Best Supporting Actor’ for Sanju. Who is the actor?

Answer – Vicky Kaushal


Amazon Quiz Answers Of 9th April Quiz

Q1. The freezing point of water is 0 degrees Celsius. What is it’s freezing point in
Fahrenheit?

Ans- 32 degrees Fahrenheit

Q2. The chef’s hat is a significant part of the attire worn by many cooks. What is this type of long hat called?

Ans- Toques blanches

Q3. The Zero Mile Stone is a pillar built by British during the Great Trigonometrical Survey of India in 1907, considered to be the center of India. Which city is it located in?

Ans- Nagpur

Q4. Rakesh Sharma was the first Indian to go to space. When asked by the then PM Indira Gandhi what India looked like from spaces, his response was _. Fill in the blanks.

Ans- Saare Jahan Se Achcha

Q5. 2019 will see the 7th season of the Pro Kabaddi League in July where teams will battle for the title of winner once again. Which team is the current champion who won the tournament in 2018?

Ans- Bengaluru bulls


Amazon Quiz Answers Of 9th April Quiz

Q1.The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer – Lunula

Q2.There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Answer – Cornea

Q3.Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer – Garba

Q4.Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Answer – True

Q5.Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer – Srinagar


Amazon Quiz Answers Of 8th April Quiz

Q1: Water can exist in the solid, liquid, and gaseous state at the same time.

Ans- True

Q2: Chetan Bhagat has announced that he is releasing a new non-fiction book in May. What is the title of the book?

Ans- India Positive

Q3: The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?

Ans- France

Q4: Water was first discovered on the moon by NASA’s Moon Minerology Mapper. The mapper was sent into space on a spacecraft sent by which country?

Ans- India

Q5: Couples celebrate a silver anniversary for 25 years of togetherness. If they celebrate a crystal anniversary, how long have they been together?

Ans- 15 Years


Amazon Quiz Answers Of 7th April Quiz

1. Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organization (WHO). When was the first World Health Day celebrated?

Answer. 1950

2. WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer. Polio

3. Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?

Answer. Heimlich manoeuvre

4. Who is credited with developing the first successful Polio vaccine?

Answer. Jonas salk

5. The 2018 Nobel Prize in medicine was awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer. Cancer therapy


Amazon Quiz Answers Of 6th April Quiz

1. In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?

Answer – Arachnids

2. The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?

Answer – Lucknow

3. This famous Indian-Canadian YouTube influencer recently announced an independent late night TV show on NBC. Who is she?

Answer – Lilly Singh

4. A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?

Answer – Number 13

5. Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?

Answer – Kuttanad


Amazon Quiz Answers Of 5th April Quiz

Q1: The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series ‘Made In Heaven’, also won the Miss India title in 2013. Name this actress.

Ans- Sobhita Dhulipala

Q2: The teaser the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?

Ans- Abhishek Verman

Q3: Philately is a field of study that focuses on stamps.

Ans- True

Q4: The planets in our Solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and _ spins in a clockwise direction. Fill in the blank.

Ans- Venus

Q5: Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Ans- On a pillow


Amazon Quiz Answers Of 4th April Quiz

1. Which Indian state is also known as the ‘Land of the rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer – Arunachal Pradesh

2. Bramley, Granny Smith, and Russet are all types of which fruit?

Answer – Apple

3. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?

Answer – Theory of relativity

4. Hibernia was the classical Latin name for which region?

Answer – Ireland

5. Who recently won the men’s singles title at the 2019 Miami Open Tennis tournament?

Answer – Roger Federer


Amazon Quiz Answers Of 3rd April Quiz

Q1: Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Ans- Helium

Q2: The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Ans- Hinglish

Q3: The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was _____

Ans- Alam Ara

Q4: Polar bears hunt and feed primarily on penguins.

Ans- False

Q5a: Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Ans- Dracula


Amazon Quiz Answers Of 2nd April Quiz

1. Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?

Answer – Magma

2. Conventional, orographic and frontal are all types of ____. Fill in the blanks.

Answer – Rainfall

3. India’s top-ranked badminton player and Olympic silver-medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?

Answer – Tejas

4. The Indian word ‘chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.

Answer – True

5. Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?

Answer – Shlok Mehta


Amazon Quiz Answers Of 1st April Quiz

1. If you have hyperosmia, It would mean you have a greater than average sense of ____. Fill in the blank

Answer – Smell

2. The Indian Premier League is in it’s 12th season. The first IPL was played in 2009. True or False?

Answer – False

3. The first national flag of India is said to have been hoisted on August 7, 1906, and it was red, yellow and green. It has changed significantly since then. Who has designed the current, modern tricolour flag of India?

Answer – Pingali Venkayya

4. Who is the first player to reach a score of 5000 runs in the IPL?

Answer – Suresh Raina

5. India plans to launch its first manned space flight, by 2022. What is the spacecraft that is being built for this program called?

Answer – Gaganyaan


Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz Answers – 31st March

1) Who was the last Mughal Emperor in India?

Answer – Bahadur Shah II

2) Marvel is set to release a special theme song for Avengers Endgame exclusively for India, slated to be released in Hindi, Tamil and Telegu. Who will be composing this song?

Answer – A R Rehman

3) Which of the following authors was NOT born in India?

Answer – V S Naipaul

4) Deepika Padukone recently released the first look of her film Chhapaak, in which she plays an acid attack victim. Which actor will star opposite her in the film?

Answer – Vikrant Massey

5) Which is the brightest star seen in the night sky?

Answer – Sirius

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Answers – 30th March

1) In zoology, herpetology is the study of reptiles and amphibians. What does ornithology focus on?

Answer – Birds

2) An atom is made of 3 subatomic particles – a proton, a neutron, and an electron. A proton carries positive charger and a neutron carries negative charge. True or False?

Answer – False

3) The Pacific Ocean is the largest on the planet. Which ocean is the smallest?

Answer – Arctic Ocean

4) The book ‘Big Egos, Small Men’ is written by a former law minister of India. Who is the it?

Answer – Ram Jethmalani

5) It is said that the carvings at the Edakkal Caves were made by man during the Stone Age. Where are these caves located?

Answer – Kerala

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 29th March Quiz Answers – Win Rs.50000

Q1: Where can you find the smallest bone in the human body?

Answer – Ear

Q2: When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer – Rhythm and blue

Q3: In which year was Microsoft established?

Answer – 1975

Q4: A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Answer – Butterfly or Moth

Q5: What is the currency of Sweden?

Answer – Krona

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers – 28th March

Q1.What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Answer – Allah Rakha

Q2.The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Answer – 1757

Q3.Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer – Rome

Q4.A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Answer – False

Q5.A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer – Blind carbon copy

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Oneplus 6T Quiz Answers – 27th March

Q1. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer:- Mars

Q2. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer:- Iceland

Q3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer:- Nagaland

Q4. Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?

Answer:- Mawsynram, Meghalaya

Q5. Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?

Answer:- Cricket

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Philips Trimmer Quiz Answers – 26th March

Q1.The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer – Lunula

Q2.There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Answer – Cornea

Q3.Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer – Garba

Q4.Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Answer – True

Q5.Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer – Srinagar

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 25th March Quiz Answers – Win Rs.10000

1. In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Ans. Sheep

2. Hummingbirds can fly backwards.

Ans. True

3. What is the name of the character played by Akshay Kumar in the movie ‘Kesari’?

Ans.Havildar Ishar Singh

4. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Ans. False

5. Salman Khan and Sanjay Leela Bhansali are reuniting for a film after 19 years. Alia Bhatt announced that she will be joining the cast. What is the film set to be called?

Ans.Inshallah

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Samsung Galaxy S10e Quiz Answers – 24th March

Q1. The highest cricket ground in the world, in terms of altitude, is located in which country?

Ans: India

Q2. Ganymede is the largest moon in our solar system. Which planet does it orbit around?

Ans: Jupiter

Q3. A rare flower blooms in Kerala and the Western Ghats once every 12 years. The last time it bloomed was in 2018. What is the flower called?

Ans: Neelakurinji

Q4. Deer shed and re-grow their antlers every year.

Ans: True

Q5. When discussing terms related to water, Nimbus, cumulus and stratus refer to types of _____.

Ans: Clouds

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers – 23rd March

Q1. The 4 Minarets Of The Taj Mahal Are Tilted Outwards, So That They Won’t Fall On The Mahal In Case Of An Earthquake.

Answer: True

Q2. All Indian Currency Notes Have The Denomination Written In A Number Of Languages. Besides The Writing In Hindi And English On The Front. How Many Other Regional Languages Appear On The Back Panel?

Answer: 15

Q3. What Would You Call A Type Of Scientist Who Studies Dinosaurs And Fossils?

Answer: Paleontologist

Q4. After The Berlin Olympics In 1936, Hitler Offered An Indian Hockey Player A Position As Field Marshall In The German Army. Which Player Was It?

Answer: Dhyan Chand

Q5. When Is The First ICC Men’s Cricket World Cup 2019 Match Scheduled?

Answer: 30th May

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 22nd March Quiz Answers

Q1. The 2019 IPL is just around the corner, and Yuvraj Singh has joined a new team. Which team will he play for?

Ans: Mumbai Indians

Q2. Who Was The First Indian To Fly Into Outerspace?

Ans: Rakesh Sharma

Q3. Orcas, Or Killer Whales Are A Sub-Species Of Dolphins.

Ans:  True

Q4. Priyanka Chopra Played A Supporting Role In A Recent Netflix Original Rom-Com With Rebel Wilson And Liam Hemsworth. What’s The Name Of The Film?

Ans: Isn’t It Romantic

Q5. Two South Korean Companies Recently Announced A 300 Million Dollar Investment In India Based, Ola Cabs. The First Company Is Hyundai, Name The Second.

Ans: Kia Motors Corporation

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Montra helicon Bicycle Quiz Answers – 21st March

Q1. What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V?

Answer: Viva

Q2. What word is used to refer to a group of hippopotamuses?

Answer: A Bloat

Q3. Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?

Answer:  Saratchandra Chattopadhyay

Q4. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer: Mark Antony

Q5. The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming 2019 Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?

Answer: Ayan Mukerji

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Honor View20 Quiz Answers – 20th March

Q1. Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Answer: Thar

Q2. Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India?

Answer: K.D. Jadhav

Q3. Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?

Answer: Qubani ka Meetha

Q4. There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Answer: A Dagger

Q5. Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?

Answer: Javed Akhtar

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Honor Band 4 Quiz Answers – 19th March

Q1. What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?

Answer: Aglet

Q2. The actor who played Gandhi in Lage Raho Munnabhai won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.

Answer: Dilip Prabhavalkar

Q3. Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?

Answer: Nitrogen

Q4. An A2 size paper is smaller than an A4 size paper.

Answer: False

Q5. The 2019 Oscars just went by. But, which movie won the Oscar for best film in 2018?

Answer: The Shape of Water

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 18th March Quiz Answers 

Q1. Which of this natural phenomenon is also known as the ‘Northern Lights’?

Answer: aurora borealis

Q2. In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer: 1983

Q3. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Answer: Sherlock Holmes

Q4. The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?

Answer: Bihar

Q5. Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Answer: Bombay

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers – 17th March

Q1. _____ is the largest moon in our solar system, with a diameter larger than either Mercury or Pluto

Ans: Ganymede

Q2. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Ans: Miss World

Q3. Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Ans: Akbar

Q4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alexander’s general Seleucus Nicator?

Ans: Chandragupta Maurya

Q5. Who was the first Indian to win an Academy Award at the Oscars?

Ans: Bhanu Athaiya

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers – 16th March

1.‘Light-year’ is a unit of _____. Fill in the blanks.

Answer – distance

2. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer – Africa

3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

4. What is the national sport of Japan?

Answer – Sumo wrestling

5. In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 15th March Quiz Answers

1. The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?

Answer – Paleontology

2. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

3. What is the Roman numeral for 50?

Answer – L

4. Which is the highest attainable rank in the Indian Army?

Answer – Feild Marshal

5. The surrender of Japan in 1945 brought an end to WWII. On which ship were the surrender documents signed?

Answer – USS Missouri

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Sennheiser Headphones Quiz Answers – 14th March

1. Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?

Answer – Cycling

2. Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer – Keoladeo national park

3. Where in the human body is the occiput?

Answer – Head

4. What is the chemical symbol of lead?

Answer – Pb

5. Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?

Answer – 2.11 Seconds

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers: 13th March

Q1: According To Roman Mythology, ‘Cloacina’ Was The Goddess Of ______.

Answer: Sewers

Q2: If You Were Visiting The ‘Tabo Monastery’, Where Would You Be?

Answer: Himachal Pradesh

Q3: One Liter Of Hot Air Will Be Heavier Than One Liter Of Cold Air.

Answer: False

Q4: ‘Chholiya’ Often Referred To As ‘Sword Dance’, Is The Traditional Folk Dance Form Associated With Which State?

Answer: Uttarakhand

Q5: At ____ Years Old, Kane Tanaka, A Japanese Woman Has Officially Been Confirmed As The Oldest Person Living By Guinness World Records. Fill In The Blanks.

Answer: 116

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz Answers

1. The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian state

Answer is – Punjab

2. Grown in regions of South India, Arabica and Robusta are varieties of ___. Fill in the blank.

Answer is – Coffee

3. Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer is – Tarzan

4. The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which Indian brand is this?

Answer is – Titan

5. Which of them was the first Indian to win the Miss World title?

Answer is – Reita Faria

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 11th March Quiz Answers

Q1. When referring to dates and years, BC stands for ‘Before Christ’. What does AD stand for?

Answer: Anno Domini

Q2. In which country is the International Court of Justice located?

Answer: Netherlands

Q3. If you’re playing chess, which piece can only make an L-shaped move?

Answer: The Knight

Q4. Which of the following smartphone brands does NOT belong to the same parent company?

Answer: Xiaomi

Q5. Which country is Prague in?

Answer: Czech Republic

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Samsung Galaxy S10 Plus Quiz Answers – 10th March

Q1. Which Object Grants The Superhero, Green Lantern, His Extraordinary Powers?

Answer: A Ring

Q2. Which Of These Actors Will Be Playing The Character Of The Genie In The 2019 Live Action Remake Of Aladdin?

Answer: Will Smith

Q3. Hemophobia Is The Fear Of _____. Fill In The Blank.

Answer: Blood

Q4. What Is The Dot That Appears Over The Lowercase Letters, ‘I’ And ‘J’, Called?

Answer: Tittle

Q5. The Novel, White Tiger, Won The Man Booker Prize In 2008, And Was The Debut Novel Of An Indian-Born Author. Who Wrote It?

Answer: Arvind Adiga

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Rayban Sunglasses Quiz Answers – 9th March

Q1: Which Is The Largest Living Fish In The Ocean?

Answer: Whale Shark

Q2: A Butterfly’s Taste Sensors Are In Its Feet.

Answer: True

Q3: Which Company Has Made The Humanoid Robot Known As ASIMO?

Answer: Honda

Q4: What Is The Meaning Of The Name Himalaya, In Sanskrit?

Answer: Abode Of Snow

Q5: A European Spectacle Maker Invented The Telescope. What Was His Name?

Answer: Hans Lippershey

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Special Edition Quiz Answers – 8th March

Q1. British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from February 1918?

Ans. Vote

Q2. She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Ans. Savitribai Phule

Q3. She died at the age of just 21. But before that, she became the first female doctor in India in 1887, obtaining a medical degree from the United States. Who is she?

Ans. Anandi Gopal Joshi

Q4. Author of the enduring novel ‘Middlemarch’, she adopted the pen name ‘George Eliot’ so as to escape the stereotype of women’s writing being seen as limited to lighthearted romances at the time. Who is she?

Ans. Mary Ann Evans

Q5. In 1903, she became the first woman in history to win a Nobel prize and in 1911, she became the first person in history to win a Nobel prize twice. Who is she?

Ans. Marie Curie

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 8th March Quiz Answers

Q1: Which Is The Longest River In Asia?

Answer: Yangtze

Q2: What Was The Term Used To Refer To British Women Who Fought For Women’s Right To Vote In The Early 20th Century?

Answer: Suffragettes

Q3: Halitosis Is The Medical Term For Which Of These?

Answer: Bad Breath

Q4: To Commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test Runs, A Wall With 10,000 Bricks Was Built In Which Of These Stadiums?

Answer: M Chinnaswamy Stadium, Bengaluru

Q5: Which Nation Was The First To Give Women The Right To Vote?

Answer: New Zealand

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Fitbit Ionic Smartwatch Quiz Answers

1. What does ‘SIM’ in SIM card stand for?

Answer – Subscriber Identity Module

2. Which is the hottest planet in our solar system?

Answer – Venus

3. Which Stephen King novel takes place in the fictional Overlook Hotel?

Answer – The Shining

4. Neil Armstrong was the first man to walk on the moon. Who was the second?

Answer – Buzz Aldrin

5. How many sides does a rhombus have?

Answer – 4

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Redmi Note 5 Pro Quiz Answers

1. A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in ____.

Ans- Edible seaweed

2. A Moveable Feast’ is the autobiography of?

Ans- Ernest Hemingway

3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Ans- The French Revolution

4. George Eliot was the pen name of which author?

Ans- Mary Ann Evans

5. Who recently became the first batsman in the world to smash 500 sixes in international cricket?

Ans- Chris Gayle

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

Q1: Where Can You Find The Largest Cricket Stadium In Asia, Which Is Sometimes Referred To As The ‘Lord’s Of Asia’?

Answer: Kolkata

Q2: What Is The Maximum Number Of Players A Football Team Can Have On The Field, During A Match?

Answer: 11

Q3: The Electronic Recording Device In An Aircraft Is Known As A Black Box. What Color Is This Device?

Answer: Orange

Q4: What Is The Capital City Of Mizoram?

Answer: Aizawl

Q5: Arundhati Roy Won The Booker Prize In 1997 For Her Debut Novel. What Was The Novel Called?

Answer: The God Of Small Things

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 4th March Quiz Answers – Win Rs.50000

Q1. On which day is the International Women’s Day celebrated every year?

Answer – 8th March

Q2. After being nominated for several years, Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016. Which film did he win it for?

Answer – The Revenant

Q3. The circle of latitude known as Tropic of Capricorn, passes through India

Answer – False

Q4. The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Answer – Arunachalam Muruganantham

Q5. Which country will host the 2020 Summer Olympics?

Answer – Japan

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answers – 3rd March

Q1. Marine scientists have proposed to rename the ‘starfish’ because it is an echinoderm like the sea urchin and not a fish. What is it now known as?

Answer – Seastar

Q2. Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

Answer – Wimbledon

Q3. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer – Jhumpa Lahiri

Q4. Which actor won an Audi for the ‘Answer of the season’ in Koffee with Karan season 6?

Answer – Ajay Devgn

Q5. All of the below are Indian fashion designers, except?

Answer – Ravi Ruia

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Answers – 2nd March

Q1. When It Comes To Mobile Phone Networks Such As 2G, 3G And 4G, What Does The ‘G’ Stand For?

Answer: Generation

Q2. The First Fully Solar-Powered Airport In The World Is In India. Which City Can You Find It In?

Answer: Cochin

Q3. Which Actress Will Portray The Story Of Acid Attack Victim, Laxmi Agarwal, Alongside Vikrant Massey In An Upcoming Film By Meghana Gulzar?

Answer: Deepika Padukone

Q4. When Talking About Computers, Which Of These Is NOT A Peripheral Component?

Answer: Motherboard

Q5. Which Multinational Conglomerate Is The Parent Company To Google?

Answer: Alphabet Inc

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon 1st March Quiz Answers – Win Rs.10000

1. On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of this robotic rover?

Answer – Opportunity

2. Until 1955, the State Bank of India was known as __.

Answer – Imperial Bank of India

3. How many times have the Chennai Super Kings won the IPL?

Answer – Three

4. The game PUBG has been created and released by the popular gaming company EA Sports.

Answer – False

5. The ____ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answer – The Ring of Fire

congratulations !! You Have Just completed Today’s Amazon Quiz With Our Already Solved Amazon Quiz Answers


Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 28th February

1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

2. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer – Facial Cheek

3. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.

Answer – Bathing

4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?

Answer – Venice

5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?

Answer – Leprosy

Amazon Honor View20 Quiz Answers – 27th February

1. Congo rainforest is the largest rainforest in the world. True or false?

Answer – False

2. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer – Indus

3. Which football club play their home games at Old Trafford?

Answer – Manchester United

4. Bedfordshire, Shallot and Lancastrian are all types of which vegetable?

Answer – Onion

5. Krav Maga is a ___. Fill in the blanks.

Answer – Martial Art Form

Amazon Seiko Chronograph Watch Quiz Answers – 26th February

1. Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer – Russia

2. The national anthem of Bangladesh, ‘Amar Sonar Bangla’ was written by __. Fill in the blanks.

Answer – Rabindranath Tagore

3. Which of these is also known as the Devil’s Triangle or Hurricane Alley?

Answer – Bermuda Triangle

4. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Anwer – Bull Fighting

5. Which movie won the best picture award at the recently held Oscars 2019?

Answer – Green Book

Amazon 25th February Quiz Answers – Win Rs.75000

1. Rudyard Kipling’s ‘The Jungle Book’ was set in which of these Indian states?

Answer – Madhya Pradesh

2. Which of these movies has NOT been directed by Anurag Kashyap?

Answer – URI: The Surgical Strike

3. The flavorful spice, cinnamon, is made from which part of a tree?

Answer – Bark

4. Who was the first woman Air Marshall in India?

Answer – Padmavathy Bandopadhyay

5. As per which of these calendars are we in the year 2019?

Answer – Gregorian Calendar

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers – 24th February

Q1.: Which Country Has Won The Maximum Number Of ICC Cricket World Cups?

Answer: Australia

Q2.: Astana Is The Capital City Of Which Eastern European Country?

Answer: Kazakhstan

Q3.: In The Hunger Games Series, What Is Weapon Of Choice Of The Protagonist, Katniss Everdeen?

Answer: Bow And Arrow

Q4.: Which Of These Is The Largest Organ In The Human Body?

Answer: Skin

Q5.: Which Batsman Holds The Highest Individual Scorer In Test Match Cricket Having Scored 400 Against England In 2003-04?

Answer: Brian Lara

Amazon Canon DSLR Quiz Answers – 23rd February

1. What is astronaut, Buzz Lightyear’s popular catchphrase in the Pixar film, Toy Story?

Answer – To infinity and beyond

2. The fictional address 221B, Baker Street is associated with which of these fictional characters?

Answer – Sherlock Holmes

3. The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author of this book series?

Answer – George R. R. Martin

4. A 2-part British stage play written by Jack Thorne based on the Harry Potter series was first performed in London. What is the name of the play?

Answer – Harry Potter and the Cursed Child

5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Answer – 2061

Amazon 22nd FebruaryQuiz Answers – Win Rs.1000

Q1. If you visit a Podiatrist, which part of the body will this doctor treat?

Answer: Feet

Q2. Which of these is NOT a play by Shakespeare?

Answer: Barefoot in the park

Q3. Jack Dorsey founded which social network in March 2006?

Answer: Twitter

Q4. Bamboo is a type of grass.

Answer: True

Q5. The ‘Clavicle’ is also known by which other name?

Answer: Collarbone

Amazon Apple Watch Quiz Answers – 21st February

1. King Edward, Maris Piper and Romano are all types of which vegetable?
Answer – Potato

2. Which of these planets does NOT have a ring around it?
Answer – Venus

3. Which highway makes up the longest road in India?
Answer – National highway 44

4. In India, the highest temprature ever was recorded on 19 May 2016 in Phalodi, Rajsthan. How much was this?
Answer – 51.0 Degree Celsius

5. Zoya Akhtar’s film Gully Boy recently hit the box office. Which movie was her directorial debut?
Answer – Luck By Chance

Amazon Redmi 6 Pro Quiz Answers – 20th February

1: If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?

Answer: Aries

2: If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?

Answer: Green

3: ‘Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.

Answer: True

4: The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ______. Fill in the blanks.

Answer: Agriculture

5: Royal, azure and prussian are shades of which color?

Answer: Blue

Amazon GoPro Hero7 Quiz Answers – 19th February

1. Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.

Answer – False

2. What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?

Answer – Goliath Birdeater

3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer – Nagaland

4. The tune of Stevie Wonder’s hit song, ‘I just called to say I love you’, was adapted for the title track of which Bollywood film?

Answer – Maine Pyar Kiya

5. Jakarta is the capital of which country?

Answer – Indonesia

Amazon Quiz Answers of 18th February – Win Rs.250000

1. Which is the smallest state in India?

Answer – Goa

2. If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer – Santa Clause

3. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?

Answer – Aquarius

4. MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.

Answer – True

5. Photoshop, Premiere Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?

Answer – Adobe Inc.

Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Answers – 17th February

1. What the capital city of Arunachal Pradesh?

Answer: Itanagar

2. India is the only country to have won the 60-over, 50-over and 20 over World Cups.

Answer: True

3. When talking about computers, what does RAM stand for?

Answer: Random Access Memory

4. Which automobile company launched a sports car into space in February 2018

Answer: Tesla

5. The color red enrages bulls, which is why the matadors of Spain use red capes to challenge them.

Answer: False

Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Answers – 16th February

1. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer – Spanish

2. We use Google Maps for everything these days. But do you know what GPS stands for?

Answer – Global Positioning System

3. The daughter of which prominent Indian businessman recently got married to Anand Piramal?

Answer – Mukesh Ambani

4. Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Answer – Orange

5. The part in the human body referred to as the ‘funny bone’ isn’t actually a bone but a nerve called the ulnar nerve. Where is it located?

Answer – Elbow

Amazon Quiz Answers of 15th February – Win Rs.1000

1. Where in the human body is the femur located?

Answer: Leg

 2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Answer: Taare Zamin Par

 3. During the festival of Onam, people enjoy a wholesome feast known as ‘sadya’. In which Indian state is this festival celebrated?

Answer: Kerala

4. ‘Claque’ is _____.

Answer: a group of people hired to applaud at a performance

 5. If someone mentions ‘Brogues’ what piece of fashion are they referring to?

Answer: Shoes

Amazon Philips Hue Starter Kit Quiz Answers – 

Q1.: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?

Answer: Durian

Q2.: Which of these popular Indian models was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?

Answer: Milind Soman

Q3.: Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Answer: Orange

Q4.: Which is the smallest state in India?

Answer: Goa

Q5.: A new Indian rupee note displays Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Answer: Fifty Rupees

Amazon Nokia 8.1 Quiz Answers: 13th February

1. How many states and union territories does India comprise of?

Answer – 29 states, 7 Territories

2. What type of Government does India operate under?

Answer – Parliamentary

3. The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?

Answer – Mariana Trench

4. Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?

Answer – Thor

5. ’Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?

Answer – Charles Darwin

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 12th February

1. What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?
Answer – Sansa Stark

2. Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.
Answer – True

3. Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?
Answer – Sri lanka

4. The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?
Answer – Rani Laxmi Bai

5. In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?
Answer – Italy

Amazon Quiz Answers – 11th February

Q1.: From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?

Answer: 1984

Q2.: ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?

Answer: The Office

Q3.: The first person in history to win two Nobel prizes was ______________.

Answer: Marie Curie

Q4.: In the context of space, a ‘Light Year’ is ______.

Answer: A

Q5.: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a _____.

Answer: Father

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers – 10th February

1. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer – Jupiter

 

2. Serena Williams has won more Grand Slams than Roger Federer.

Answer – True

 

3. Which fruit is thrown during the annual food-fight festival in Bunol, Spain?

Answer – Tomato

 

4. Who is the youngest person to ever be awarded the Nobel prize?

Answer – Malala Yousufzai

5. In 1971, Alan Shepard played __ on the moon, making him the only person to ever play this sport anywhere other than Earth. Which sport was it?

Answer – Golf

 

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers – 9th February

1. The cherubic baby, Cupid, is popularly associated with Valentine’s Day. What does he carry with him?

Answer – Bow and Arrow

 

2. In the phrase XOXO, what does the ‘O’ stand for?

Answer – Hugs

 

3. Which Pakistani cricketer made his test debut in the same match as Sachin Tendulkar?

Answer – Waqar Younis

 

4. The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?

Answer – 11 Hours 40 Minutes

 

5. Who is the Greek goddess of love?

Answer – Aphrodite

 

Amazon Quiz Time Answers – 8th February

1. Ablutophobia’ is the fear of?

Answer – Bathing

 

2 The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian State

Answer – Punjab

 

3. Which of these is the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

 

4. Jetsun Pema became the queen of which Asian kingdom following her marriage in 2011?

Answer – Bhutan

 

5. Which High Court recently ruled against negative marking in competitive examinations?

Answer – Madras High Court


 

Amazon Honor Band 4 Quiz Answers: 7th February

1. Wolverine, also known as ‘Gulo Gulo’ is the member of which animal family?

Answer – Weasel

 

2. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer – Tower

 

3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ______?

Answer – Military Tanks

(All Answers)Amazon Honor Band 4 Quiz - Answer & Win Honor Band 4

4. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer – The Persian Empire

 

5. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand


 

Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers – 6th February

1. In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?

Answer: Most Valuable Player

2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Answer: Taare Zameen Par

3. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___?

Answer: Desserts

4. Which of these actors played on-screen father to their real father?

Answer: Abhishek Bachchan

5. At the age of 16 years and 146 days, who recently became the youngest batsman in the world to score a half-century in international cricket?

Answer: Rohit Paudel

Amazon Sony Noise Cancelling Headphones Quiz Answers – 5th February

1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer: Helium

 

2. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Answer: Dracula

 

3. The ‘Asteroid Belt’ is a region of space where most of the asteroids in our Solar System are found orbiting the Sun. This belt is located between the orbits of which two planets?

Answer: Mars and Jupiter

 

4. Narthaki Nataraj recently became the first Transgender to be awarded the Padma Shri award. Which of these dance forms is she associated with?

Answer: Bharatnatyam

 

5. Which country won the recently held 2019 Asian Cup Football tournament?

Answer: Qatar


 

Amazon Quiz Time Answers – 4th February

1. Who led the Indian cricket team to their first ever World Cup victory in 1983?

Answer – Kapil Dev

 

2. What is the national sport of Japan?

Answer – Sumo Wrestling

 

3. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer – 14

 

4. The largest Buddhist monastery is the world is located in ___

Answer – Indonesia

5. Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answer – Nagaland


 

Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answers

1. Entomology is the science that studies Insects.

Answer: True

 

2. _ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer: Buzkashi

 

3. Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer: Liver

 

4. The Mars Mission ‘HOPE’ is scheduled to be launched by 2020. Which country’s probe is this?

Answer: UAE

 

5. This is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim, where around 90% of the world’s earthquakes occur. What is it known as?

Answer: The Ring of Fire


 

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers – 2nd February

1. Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?

Answer – Moonwalk

 

2. What is the dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ called?

Answer – Tittle

 

3. If you can see the Wheel of Stone inside the Vittala Temple complex, which city are you in?

Answer – Hampi

 

4. What is the highest civilian award of India?

Answer – Bharat Ratna

 

5. In the context of space, a ‘Light Year’ is __.

Answer – A unit of Length


Amazon Quiz Time Answers – 1st February

1. Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?

Answer: Croatia

2. ‘I’m the kingof the world’ is a dialogue from which movie?

Answer: Titanic

3. There have been 3 Kabbadi World Cups held so far, and one country has won them all. Which one is it?

Answer: India

4. Polar bears are found in Antarctica.

Answer: False

5. ‘Salome’ and ‘An Ideal Husband’ are plays written by which playwright?

Answer: Oscar Wilde

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers – 31st January

1. Octopuses have 3 hearts

Answer – True

2. Starbucks was founded in which American city?

Answer – Seattle

3. In the Lion King, Rafiki is the name of which character?

Answer –  The Monkey

4. Which of these is NOT a droid from Stars Wars?

Answer – Chewbacca

5. In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?

Answer – 1980

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

1. Which of the following is NOT a phrase in Spanish?

Answer – Buon Giorno

2. Which Bollywood film was added to the Guiness book for winning the highest number of awards?

Answer – Kaho Naa Pyaar Hai

3. In the Harry Potter series, what is the name of the prison where Sirius Black was held captive?

Answer – Azkaban

4. Marvel is releasing its first movie with a female superhero lead in 2019. Which film is it?

Answer – Captain Marvel

5. The actor who played Thanos in Avengers, was also the villain in another Marvel movie. Which was it?

Answer – Cable in Deadpool 2

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 29th January

1. This actor died in 1984 and also starred in a movie named ‘1984’. Who is he?

Answer – Richard Burton

2. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?

Answer – Spider-Man

3. If you are spotted eating this in Singapore, you will be fined. What is it?

Answer – Chewing Gum

4. A shrimp’s heart is located in it’s head.

Answer – True

5. What is the name of the museum in Croatia where one can find displays such as a memory jar, champagne bottle corks and a positive pregnancy test?

Answer – Museum of Broken Relationships

Amazon 28th January Quiz Answers:

1. Who is the first Indian-born actor to be on the cover of the US edition of Vogue magazine?

Answer – Priyanka Chopra

2. What were the soldiers who protected Roman emperors called?

Answer – Praetorian Guard

3. Which country considers the Unicorn their national animal?

Answer – Scotland

4. Sachin Tendulkar fielded for Pakistan once

Answer – True

5. At least one native species of ant is found on every continent, except?

Answer – Antartica

Amazon iPhone Xs Quiz Answers – 27th January

1, Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Answer – True

2. Tatya Tonpe and Rani of Jhasi were associated with which of these freedom movements of India?

Answer –  Indian Rebellion of 1857

3. What is the name of the mountain region that separates France and Spain?

Answer – The Pyrenees

4. Stan Lee made his first appearance in a DC movie as an animated character. Which film was it?

Answer – Teen Titans Go! To the Movies

5. The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?

Answer – Nagaland

Amazon Special Edition Quiz Answers – 26th January 

1. Under British rule, Delhi only became the capital of India in 1911. Which city was India’s capital before this?

Answer – Calcutta (kolkata)

2. The ‘National Institution for Transforming India’ is a policy think tank of the Government of India, established with the aim to achieve sustainable development goals. By which other name is it know?

Answer – NITI Aayog

3. The first passenger train in India ran between Bombay (Mumbai) and ___ in 1853. Fill in the blanks.

Answer – Thane

4. The Constitution of India is the longest written constitution of any sovereign country in the world. As of 2019, how many articles does it have?

Answer – 449

5. In a historic accord, this year’s Republic Day parade has an all-women contingent marching at Rajpth. Which army unit do they belong to?

Answer – Asam Rifles

Amazon 25th January Quiz Answers

1. In the Lion King, ‘Rafiki’ is the name of which character?

Answer – The Monkey

2. Polysomnography is a type of study concerning which human activity?

Answer – Sleeping

3. Which country considers the Unicorn their national animal?

Answer  – Scotland

4. Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?

Answer – Madagascar

5. In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?

Answer –  198

Amazon Fitbit Ionic Smartwatch Quiz Answers – 24th December

1. Who was the first president of the USA?

Answer – George Washington

2. The soldiers who protected Roman emperors were called ___. Fill in the blanks.

Answer – Praetorian guards

3. Eugenics is the study of ___.

Answer – Altering Human Beings by Changing their Genetic Components

4. When is the Iternational Day of Families celebrated?

Answer – 15 May

5. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?

Answer – Spider Man

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers – 19th January

1. Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?

Answer – Libra

2. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer – Plasma

3. ‘Poseidon’ is the Greek god of __. Fill in the blanks.

Answer – The Sea

4. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer – Mars

5. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer – Chanakya

Amazon Quiz Time Answers – 18th January

1. The Mughal Empress Arjumand Banu Begum is better known as?

Answer – Mumtaz Mahal

2. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer –The Persian Empire

3. Clark Kent is the real name of which superhero?

Answer – Superman

4. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer – Sand

5. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 17th January

1. You can avail ‘No cost EMI’ to shop during the upcoming Great Indian Sale on Amazon.in using all the below payment methods, except?

Answer – Gold Coins

2. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?

Answer – HDFC Bank

3. ‘Golden Hour deals’ will run every day from _ to _ during the Great Indian Sale, offering exclusive deals on the Amazon app. Fill in the blanks.

Answer – 8 PM To Midnight

4. When does the Great Indian Sale 2019 begin for all customers on Amazon.in?

Answer – 20th January

5. Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?

Answer – 12 Noon 19th January

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers – 17th January

1. The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Answer – Assam

2. As of 2019, which Indian most recently received the Nobel prize?

Answer – Kailash Satyarthi

3. What is a ‘quandong’?

Answer – A fruit

4. The Gila monster is a venomous what?

Answer – Lizard

5. ___ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer – Buzkashi

Amazon Mi A2 Quiz Answers – 16th January

1. Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer – Liver

2. ‘Triton’ is the name of the largest natural satellite of which planet?

Answer – Neptune

3. In November 2018, New Caledonia held an independence referendum at which a majority voted against independence. Which country were they voting to become independent from?

Answer – France

4. ‘Borborygmus’ is the medical term for what bodily function or condition?

Answer – Stomach Rumbles

5. Which state recently launched the ‘One Family, One Job’ scheme which entitles one government job for every family in the state?

Answer- Sikkim

Amazon Sony Alpha DSLR Quiz Answers – 15th January

1. In a car, what does ABS stand for?

Answer – Antilock braking system

2. Rumtek monastery is located in ____.

Answer – Sikkim

3. Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?

Answer – Interpreter of Maldives

4. Michael D. Higgins is the president of ____.

Answer – Ireland

5. Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with?

Answer – Formula One Racing

Amazon 14th January Quiz Answers:

1. What kind of weapon is a falchion?

Answer – A sword

2. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer – 14

3. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog Millionaire

4. In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?

Answer – Dr B.R Ambedkar

5. he Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?

Answer – 38 – 45 Minutes

Amazon Yamaha Acoustic Guitar Quiz Answers: 13th January

Q1.: British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from Feb 1918?

Answer: Vote

Q2.: Which famous scientist wrote the book ‘A Brief History of Time’?

Answer: Stephen Hawking

Q3.: As of 1st January 2019, which of these countries has officially quit the UNESCO?

Answer: USA

Q4.: Which element is represented by the chemical symbol Fe?

Answer: Iron

Q5.: Which of these is an initiative recently launched by ISRO to engage students with space science activities?

Answer: Samwad

Amazon Yamaha Acoustic Guitar Quiz Answers:

1. In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called moai?

Answer – Chile

2. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

3. Which is the least populated country in the world?

Answer – Loch Ness, Scotland

4. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer – Pushkar Mela

5. What currency does Ukraine use?

Answer – Hryvnia

Amazon 11th January Quiz Answers:

1. In August 1962, Jamaica declared independance from which country?

Answer – United Kingdom

2. In 1819, Sir Thomas Stamford Raffles founded which colonial state?

Answer – Singapore

3. What is the national flower of India?

Answer – Lotus

4. Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?

Answer – Madagascar

5. Polysomnography is a type of study concerning which human activity?

Answer – Sleeping

Amazon 10th January Sony Home Theatre Quiz Answers:

1. A coup in Libya in 1969, brought which dictator to power?

Answer- Muammar Gaddafi

2. What was the name of the ship Christopher Columbus sailed from Spain to the ‘New World’ in 1492?

Answer – Santa Maria

3. In hospitals, Nephrology departments generally treat medical issues related to which organs of the body?

Answer – Kidneys

4. Where in the human body is the femur located?

Answer – Leg

5. What food makes up a majority of the giant panda’s diet?

Answer – Bamboo

Amazon 9th January Quiz Answers:

1. What is the national animal of India?

Answer – Tiger

2. Which would weigh more – 1 cubic foot of gold or silver?

Answer – Gold

3. Turtles are classified as reptiles. True or false?

Answer – True

4. A male swan is known as a cob, a baby swan is known as a cygnet. What is a female swan called?

Answer – pen

5. What is the hardest naturally occurring substance in the world?

Answer – Diamond

Amazon 8th January Quiz Answers:

1. Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?

Answer – Pixar

2. Which is the only planet in our solar system that is not named after figures from Greek or Roman mythology?

Answer – Earth

3. In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?

Answer – QuickSilver

4. Which is the world’s largest land carnivore?

Answer – Polar Bear

5. Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?

Answer – TB Radhakrishna

Amazon Fire TV Stick Quiz Answers:

1. What is the national tree of India?

Answer – Banyan Tree

2. Which continent is home to the largest non-polar ice cap in the world?

Answer – North America

3. According to the old English proverb, what is ‘in the eye of the beholder’?

Answer – Beauty

4. Theravada and Mahayana are branches of which major world religion?

Answer – Buddhism

5. Who composed the score for the 1994 musical ‘The Lion King’?

Answer – Hans Zimmer

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers:

1. Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

2. Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.

Answer – True

3. Indian Railways has recently developed which AI-powered robot to check for faults in trains?

Answer – Ustaad

4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer – Chandrasekhara Venkata Raman

5. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS LAXMAN

Amazon Bose Wireless Headphones Quiz Answers:

Q1: Where were the first Winter Olympics held?

Ans: France

Q2: Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?

Ans: Bhutan

Q3: Which is the least populated country in the world?

Ans: Vatican City

Q4: The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?

Answer: 11 hours 40 minutes

Q5: ‘Claque’ is ___.

Answer: A group of people hired to applaud at a performance

Amazon 4th January Quiz Answers:

Q1: The unique Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?

Ans: Tamil Nadu

Q2: The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?

Ans: Paleontology

Q3: Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Ans: Mizoram

Q4: What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?

Answer: IOC

Q5: Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer: Pablo Picasso

Amazon Honor Band 4 Quiz Answers:

1. What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?
ans – The Golden Quadrilateral

2. Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of Time Magazine?
Ans- Parveen Babi

3. What of these Marvel super villains was created when the character accidentally exposed himself to a concentrated burst of gamma rays?
Ans- Abomination

4. An Olympic gold medal is made mostly of which of these metals?
ans- Silver

5. Which planet in our solar system has the shortest day?
ans- Jupiter

Amazon Oppo R17 Pro Quiz Answers:

Q1.: Which nation’s athletes traditionally enter last in the Parade of Nations at the opening ceremony of the Olympics?

Answer:The host Nation

Q2.: What is the the official residence of the Pope?

Answer: Apostolic Palace

Q3.: What is the largest living bird by wingspan?

Answer: The Wandering Albatross

Q4.: Which state recently organized the 3rd Dwijing Festival 2018?

Answer: Assam

Q5.: Oscar Swahn holds the record for being the oldest Olympic medalist. How old was he when he won and made this record?

Answer: 72

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers:

Q1. Which of these famous painting by Leonardo Da vinci is also known by as La Gioconda
Ans: The mona lisa

Q2: Which of these popular legends is associated with why the olympics Marathon is 26 Miles and 385 Yards long
Ans: The Greek messenger Pheiddipides died after running that distance

Q3: Travelling from one pole to another which of these animals undertakes the worls longest migration each year
Ans: Arctic tern

Q4: Which was named as the word of the year 2018 by oxford dictionaries
Answer: toxic

Q5: Who organized the Opening ceremonies for the 1960 winter Olympics
Answer: Walt disney

Amazon Mega Tough 2018 Quiz Questions & Answers  :

Question-1 Which of these events did NOT take place in 2018?

Answer is – Emmanuel Macron became the president of France

Question-2 In a historic accord, North and South Korea signed the ‘______ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called?

Answer is – Panmunjom Declaration

Question-3 Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018?

Answer is – Assam

Question-4 India’s National Blind Cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played?

Answer is – Sharjah Cricket Stadium, UAE

Question-5 Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018?

Answer is – Anushka Sharma and Virat Kohli

Question-6 In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’?

Answer is – Saudi Arabia

Question-7 Journalist Jamal Khashoggi was murdered inside the Saudi consulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for?

Answer is – Washington Post

Question-8 Famously dubbed as the ‘Nobel Prize of Asia’, two Indians were awarded the Ramon Magsaysay Award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second?

Answer is – Sonam Wangchuk

Question-9 This Indian engineer from Pune was part of the team that won an Oscar in 2018. Who is he?

Answer is – Vikas Sathaye

Question-10 Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westminster Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals?

Answer is – Sir Isaac Newton and Charles Darwin

Done !!


Amazon 31st December Quiz Answers:

1. Which is the only sea in the world without any coasts?

Answer – Sargasso Sea

2. Along with Spain and France, which is the only other country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines?

Answer – Morocco

3. Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-Men?

Answer – Wolverine

4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer – Maps

5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?

Answer – Mount Chimbarazo

Amazon Huawei Mate20 Pro 30th December Quiz Answers:

Q1: Which dinosaur’s name translates to ‘fast thief’ or ‘swift seizer’?
Ans: Velociraptor
Q2: Who directed the film Bandit Queen?
Ans: Shekhar Kapur
Q3: In the Marvel universe, who is Scarlet Witch’s twin brother?
Ans: Quicksilver
Q4: In which year was the first ever Filmfare Award show held?
Answer: 1954
Q5: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Answer: Batman

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers – 29th December

1. Which was the first Indian movie that was submitted for an Oscar?

Ans: Mother India

2. Which country boycotted the 1980 Olympics?

Ans: USA

3. What newspaper does Peter Parker work for?

Ans: The Daily Bugle

4. Who was the first Indian to win an Oscar?

Answer: Bhanu Athaiya

5. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

Answer: Indrasabha

Amazon Armani Watch Quiz Answers – 28th December

Q1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer. Helium

Q2. In which country is Mount Vesuvius located?

Answer. Italy

Q3. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer. Chandragupta Maurya

Q4. The Portsmouth college in UK offers a course to its students in which of these languages?

Answer. Hinglish

Q5. Which team won the 2018 FIFA Club World Cup?

Answer. Real Madrid

Amazon Quiz Time Answers – 27th December

Q1. What razor-thin country accounts for more than half of the western coastline of South America?

Answer :Malaysia

Q2. What is the hardest substance in the human body?

Answer :Monaco

Q3. Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?

Answer :Black Panther

Q4. Which is the only continent that occupies all four hemispheres?

Answer : Chengila

Q5. The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by _______. Fill in the blanks.

Answer :France

Amazon Honor 8C Quiz Answers – 26th December

Q1.: What razor-thin country accounts for more than half of the western coastline of South America?

Answer: Chile

Q2.: What is the hardest substance in the human body?

Answer: Enamel

Q3.: Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?

Answer: Tinkle

Q4.: Which is the only continent that occupies all four hemispheres?

Answer: Africa

Q5.: The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by ___. Fill in the blanks.

Answer: Hyder Ali and Tipu Sultan, Kingdom of Mysore

Amazon Canon DSLR Quiz Answers – 25th December

Q1. Which of these insects is known to have 12,000 eyes?

Answer: Monarch Butterflies

Q2. Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?

Answer: Harihara I

Q3. In Japanese, what is the word for goodbye?

Answer: Sayounara

Q4. What does a manometer measure?

Answer: Pressure

Q5. Which ocean is home to over 75% of the world’s volcanoes?

Answer: Pacific

Amazon Quiz Time Answers – 24th December

1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

2. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Answer – Charles Darwin

3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?

Answer – Canada

4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.

Answer – True

5. Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Answer – Brazil

Amazon Oppo

1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

2. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Answer – Charles Darwin

3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?

Answer – Canada

4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.

Answer – True

5. Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Answer – Brazil

Pro Quiz Answers – 23rd December

1. Which European country is home to the famous city of Transylvania?

Answer – Romania

2. Olympus Mons is the largest mountain in our solar system and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?

Answer – Mars

3. Which of these mammals lays eggs?

Answer – Echidna

4. Which of these cities is located on two continents?

Answer – Istanbul

5. In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

Answer – 1937

Amazon Apple MacBook Air Quiz Answers – 22nd December

Q1.: Who wrote the famous book of fables known as the Panchatantra?

Answer: Vishnu Sharma

Q2.: What is the Roman name of Hecate, the Greek goddess of witchcraft, magic and ghosts?

Answer: Trivia

Q3.: Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?

Answer: Venezuela

Q4.: Started in 1780, what was the name of India’s first English newspaper?

Answer: The Bengal Gazette

Q5.: Which is the hottest planet in our solar system?

Answer: Venus

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers – 21st December

1.On average, how long does it take light to travel from the sun to the earth?

Answer – 8 Minutes 20 Seconds

2. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

3. What is the name of the deepest point in the ocean?

Answer – Mariana Trench

4. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer – March 12, 1930

5. What is the name of the world’s largest active volcano?

Answer – Maua loa

Amazon Quiz Time Answers – 20th December

Q1.: 15 August 2015 marked the 40th anniversary of which Indian film?

Answer: Sholay

Q2.: Entomology is the name of what field of study?

Answer: Insects

Q3.: Kisan Ghat in Delhi is the memorial ground of which famous leader?

Answer: Chaudhary Charan Singh

Q4.: What is the name of India’s first indigenously built submarine?

Answer: INS Shalki

Q5.: Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court?

Answer:  Attorney General

Amazon Huawei Mate20 Pro Quiz Answer – 19th December

Q1.: The Ozone Layer protects us from what kind of harmful radiation?

Answer: Ultraviolet radiation

Q2.: In 2008, who became the first Indian actor to receive the prestigious Malaysian title, ‘Datuk’?

Answer: Shah Rukh Khan

Q3.: Thomson seedless, Bangalore Blue, Anab-e-Shahi are the varieties of which fruit in India?

Answer: Grapes

Q4.: Which leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?

Answer: Netaji Subhas Chandra Bose

Q5.: Who was first female to become the governor of an Indian state?

Answer:Sarojini Naidu

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 18th December

Q1. By what name is K’ung Fu-tzu better known to the Western world?

Answer: Confucius

Q2. Introduced in 1796, which was the first successful vaccine developed in history?

Answer: smallpox

Q3. With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?

Answer: Bharatanatyam

Q4. In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?

Answer: Bye

Q5. Which of these herbs, used extensively in Indian cuisine, is referred to as ‘dhania’ in Hindi?

Answer: coriander

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers – 17th December

1. Former top ranking pro golfer Vijay Singh is from which country?

Answer – fiji

2. In India, what is the function of the train known as the Lifeline Express?

Answer – Hospital

3. Which of these countries was NOT a Soviet Republic in USSR?

Answer – Serbia

4. In which language was the classic work of Leo Tolstoy, ‘War and Peace’ originally written in?

Answer – Russian

5. In which year did India join the United Nations?

Answer – 1945

Amazon Quiz Time Answers – 16th December

1. Which Indi-pop singer’s former name was ‘Sujata’, and is known for her hit pop song ‘Made in India’?

Answer. Alisha Chinai

2. Which of these big cat species is known to have a tuft or a bunch of hair at the end of their tail?

Answer. Lions

3. In geometry, which figure gets its name from the Greek word for ‘table’?

Answer. Trapezium

4. In which ocean is the island of Madagascar located?

Answer. Indian Ocean

5. The name of which city comes from two words meaning ‘market for areca nut’ in the local language?

Answer. Guwahati

All Answers Of Amazon Sony Portable Party System Quiz Time of 15th December

1. What is a fathometer used to measure?

Answer – Ocean Depth

2. Where in the human body is the stapedius muscle situated?

Answer – Ears

3. Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Answer – Awara

4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer – Maps

5. In which city can you find the mausoleum of Mughal Empress Arjumand Banu Begum?

Answer – Agra

All Answers Of Amazon Echo Quiz Time of 14th December

1. M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.

Answer – Lev Tostloy

2. Which of these elements is NOT named after a scientist?

Answer –Ruthenium

3. The archeological remains of which institution is found in the vicinity of a town called ‘Bihar Sharif’ in the eastern part of India?

Answer – Nalanda University

4. One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?

Answer – Assam

5. _______ is a philosophical perspective that views the universe and everything in it as a kind of machine made up of connected but distinct parts?

Answer – mechanism

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 13th December

1. In which country is Mount Vesuvius located?

Answer – Italy

2. What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?

Answer – -40

3. Which of these antagonist characters was created by novelist J.K. Rowling?

Answer – Lord Voldemort

4. What was the real name of Pope John Paul II?

Answer – Karol Józef Wojtyła

5. Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?

Answer – Karnataka

All Answers Of Amazon Oppo f9 Pro Quiz Time of 12th December

1. Which is the largest internal organ in the human body?

Answer: Liver

Q2. Adele performed the theme song to which James Bond film?

Answer: Skyfall

Q3. Which of these did Alfred Nobel invent?

Answer: Dynamite

Q4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016?

Answer: Brazil

Q5. Apart from Venus, which planet rotates from east to west?

Answer: Uranus

All Answers Of Amazon Apple Smart Watch Quiz Time of 11th December

1. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___?

Answer: Desserts

2. _______ is the fear of going to bed. Fill in the blanks.

Answer: Clinophobia

3. What is the currency of Sweden?

Answer: Krona

4. Cyril Ramaphosa, who is expected to be the chief guest at the 2019 Republic Day of India is President of which African country?

Answer: South Africa

5. Which country recently announced plans to become the world’s first country to make its public transportation free for everyone by 2019?

Answer: Luxembourg

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 10th December

1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?

Answer – James Earl Jones

2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Answer – Suffragettes

3. Which is the only bird that is able to fly backwards?

Answer – HummingBird

4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers?

Answer – Brahmaputra

5. n which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

All Answers Of Amazon Iphone Xs Time of 9th December

1. What is the name of the first historically confirmed female pharaoh of ancient Egypt?

Answer – Sobekneferu

2. Which of these species is the world’s largest living primate?

Answer – Gorilla

3. What is the hard white material that makes up an elephant’s tusk called?

Answer – Ivory

4. What is the world’s largest venomous snake?

Answer – King Cobra

5. The point on earth farthest from the earth’s center, or closest to the moon falls in which country?

Answer – Ecuador

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 8th December

1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks.

Answer – Kindle

2. Which country was formerly called Ceylon?

Answer – Sri Lanka

3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal?

Answer – Tiger

4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield?

Answer – Duff

5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814?

Answer – Sweden

All Answers Of Amazon Armani Watch Quiz Time of 7th December

1. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

2.Paul Michael Levesque is the real name of which famous pro-wrestler?

Answer – Triple H

3. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer – The Persian Empire

4. Which northern animal is known as the Gulo Gulo in Latin?

Answer – Wolverine

5. Which continent has the fewest flowering plants?

Answer – Antartica

All Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Time of 6th December

1. Which of these birds is known for laying its eggs in the nests of other birds?

Answer – Cuckoo

2. Which is the world’s largest living fish?

Answer – Whale Shark

3. ‘Anura’ is the scientific name for which animal?

Answer – Frog

4. Which animal has the highest blood pressure in the world?

Answer – Giraffe

5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?

Answer – Mount Chimborazo

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 5th December

Q1.: Historically, did a Grand Slam event ever have to stop play due to extreme heat?

Answer: Yes

Q2.: Which member of the cat family is the only one that cannot retract its claws?

Answer: Cheetah

Q3.: Which country is home to the world’s largest number of wild tigers?

Answer: India

Q4.: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?

Answer: Batman

Q5.: Which animal features in the official logo of the World Wildlife Fund?

Answer: The Giant Panda

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of Saregama Carvan

1. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer – Tower

2. Wolverine, also known as Gulo gulo is the member of which animal family?

Answer – Weasel

3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?

Answer – Military Tanks

4. Which of these can a horse NOT do?

Answer – Vomit

5. ___ was the name of the network of computers which is said to have formed the technical foundations for the Internet. Fill in the blanks.

Answer – ARPANET

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 3rd December

1. Which is the largest subspecies of the Tiger?

Answer – The Siberian Tiger

2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?

Answer – Pandora

3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs?

Answer – Millipede

4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

5. A crocodile cannot stick out its tongue.

Answer – True

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time Samsung Galaxy Note 9

1. The offspring of a zebra and a donkey is called a __. Fill in the blanks.

Answer – Zeedonk

2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – Eucalyptus Leaves

3. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – True

4. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer – Sand

5. How many fights did Muhammad Ali lose in his professional boxing career?

Answer – 5

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 1st December

1. What is the name of the world’s largest lizard?

Answer – Komodo Dragon

2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt?

Answer – The Step Pyramid of Djoser

3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world?

Answer – The Arctic Ocean

4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Answer – Lady Gaga

5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family?

Answer – Killer Whale

All Answers Of Amazon Seagate Quiz Time 30th November

1. Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’?

Answer: Vitamins

2. ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from?

Answer: Goa/Konkan

3. The State Bank of India was previously known as ______

Answer: Imperial Bank of India

4. What is the national sport of Bangladesh?

Answer: Kabaddi

5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated?

Answer: November 26

All Answers Of Amazon Fossil watch Quiz Time 29th November

1. How many strings does a cello typically have?

Answer – 4

2. In Japanese, what is the word for ‘goodbye’?

Answer – Sayonara

3. In which country would you find Bran Castle – also commonly known as ‘Dracula’s Castle’?

Answer – Romania

4. Who invented the World Wide Web (WWW)?

Answer – Tim Berners – Lee

5. Which Indian sportswoman has been named captain of the Indian team for the upcoming ICC Women’s World Twenty20 XI?

Answer – HarmanPreet Kaur

All Answers Of Amazon Oppo F9 Pro Quiz Time 28th November

1. 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India

Answer – 16th

2. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answer – Iran

3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer – Indus

4. Wellington is the capital of which country?

Answer – New Zealand

5. Copenhagen is the capital of which country?

Answer – Denmark

All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz Time 27th November

1. What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?

Answer – Deadpool

2. If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most?

Answer – The Cotton Ball Because it has Less Mass

3. Which bank recently launched India’s first interactive credit card with buttons?

Answer – Indusind Bank

4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil?

Answer – Brazil

5. What currency does Ukraine use?

Answer – Hryvnia

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 26th November

1. What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way?

Answer – Andromeda

2. True or False – Nintendo was founded in 1889

Answer – True

3. He directed and produced the movie ‘Raja Harishchandra’ – the first full-length Indian feature film, and is known as the father of Indian Cinema. Who is he?

Answer – Dadasaheb Phalke

4. What is the capital of Argentina?

Answer – Beunos Aires

5. Before the introduction of the Euro, which currency did Austria use?

Answer- Schilling

All Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Time 25th November

1. Who was the last Indian to receive the Nobel Prize (as of 2018)?

Answer – Kailash Satyarthi

2. The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these?

Answer – Jeans

3. The point on earth that’s closest to the moon is NOT the top of Mount Everest.

Answer – True

4. Tokyo is the capital of which country?

Answer – Japan

5. In which year was the Euro introduced to the world financial markets?

Answer – 1999

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 24th November

1. Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he?

Answer – Syed Abdul Rahim

2. Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?

Answer – Mitt Romney

3. With a population of less than 1000, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

4. What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?

Answer – Euro

5. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Answer – Mizoram

All Answers Of Amazon Canon DSLR Camera Quiz Time 23rd November

1. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest?

Answer – Blue

2. Which of these is the Latin word for ‘eagle’?

Answer –Aquila

3. In terms of area, which is the largest country in the world?

Answer –Russia

4. What is the currency of Sweden?

Answer –Krona

5. The classical dance form of ‘Bharatnatyam’ comes from which state?

Answer –Tamil Nadu

All Answers Of Amazon Honor 8X Quiz Time 22nd November

1, WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer – Polio

  1. In which city can you find the Kremlin?

Answer – Moscow

  1. In terms of population, which is the smallest continent?

Answer – Antartica

  1. What is the national currency of Algeria?

Answer – Algerian dinar

  1. The folk music form of ‘Bhatiali’ comes from which state?

Answer – West Bengal

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 21st November

1. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer: Iceland

2. What is the name of the largest dwarf planet in our solar system?

Answer: Pluto

3. In terms of area which is the smallest continent?

Answer: Australia

4. What is the national currency of Albania?

Answer: Lek

5. The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?

Answer: Maharashtra

All Answers Of Amazon Saregama Carvaan Quiz Time

Q1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Ans. Venus

Q2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’

Ans. Jan koum

Q3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Ans. Mori

Q4. What does GST stand for?

Ans. Goods and service tax

Q5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Ans. Toxic

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 19th November

1. What is the official currency of Afghanistan?

Answer – afghan afghani

2. Who was the first Indian to travel to space?

Answer – Rakesh sharma

3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

Answer – Helium

4. What is the official language of Argentina?

Answer – Spanish

5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O negative

All Answers Of Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Time 18th November

1. The number ‘0’ does NOT have an equivalent to be represented in Roam numerals.

Answer – True

2. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Answer – 1 Million

3. Washing soda is the common name for which compound?

Answer – Sodium Carbonate

4. What is the capital of Norway?

Answer – Oslo

5. Which day was recently celebrated as World Diabetes Day?

Answer – 14th November

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 17th November

1. Where is Fort William located?

Answer – Kolkata

2. What is the world’s longest river?

Answer- Nile

3. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer – Pushkar Mela

4. Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer- Beethowan

5. Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer – The moon

All Answers Of Amazon Philips Trimmer Quiz Time 16th November

1, The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer – Rs.5

2. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer –Chhattisgarh

3. The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?

Answer – Madhya Pradesh

4. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer –Santorini, Greece

5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away recently, was associated with which house of comic books?

Answer –Marvel Comics

All Answers Of Amazon Fitbit Versa Quiz Time 15th November

1. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer – Africa

2. Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Answer – Fiji

3. Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature

Answer –  Bromine

4. Which day marked the 100th anniversary of end of the first World War?

Answer – 11th November, 2018

5. Which Indian wrestler recently became the world number one in the 65kg category according to the recent rankings by UWW?

Answer – Bajrang Punia

All Answers Of Amazon Blackberry Key2 LE Quiz Time 14th November

1, Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

2. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer –Saturn

3.  In 2011, which country hosted a Fromula 1 Race for the first time?

Answer –India

4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer –Chandrasekhara ventaka raman

5. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?

Answer –Tapti

All Answers Of Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Time 13th November

1, Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer – Jim corbett national park

2. In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer – Peru

3. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS laxman

4. Which large, freshwater lake is known for alleged sightings of the cryptozoological monster ‘Nessie’?

Answer – Loch ness, scotland

5. In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer – South africa

1,In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece
2. In which European city would you find the Acropolis?
Answer – athens, greece
3. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer – Mercury
4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?
Answer – England
5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?
Answer – Mexico

All Answers Of Amazon iPhone Xs Quiz Time 11th November

1, Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answer – Lava dance
2. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?
Answer – Peru
3. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer – On your feet
4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Answer – Moscow
5. In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?
Answer – Ramonia

All Answers Of Amazon Quiz Time 10th November

1. In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer – Coldplay

2. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

3. In context to geography, what are ‘Isohyets’?

Answer – Lines on a map showing equal rainfall

4. Which famous hotel, designed to resemble the sail of a ship, stands on an artificial island 280 m from Jumeirah Beach?

Answer –Burj al Arab, Dubai

5. In which country would you find the temple complex Angkor Wat?

Answer – Cambodia

All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz 9th November

1, Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer – Japan

3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A dance form

4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany

5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time

Answer – Montignac, France

All Answers Of Amazon Diesel Analog Watch Quiz 8th November

1. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Answer – Nelson Mandela

2. In which city would you find the Alhambra?

Answer – Granada, Spain

3. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer – False

4. In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?

Answer – Cairo

5. Where would you find Hagia Sophia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answer – Istanbul, turkey


All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 7th November

Question 1. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer is :- Zameen Chakkar

Question 2. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer is :- Match Stick

Question 3Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer is :- Flower Pot

Question 4I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer is :- Charcoal

Question 5I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer is :- Rocket Fire Cracker


Amazon Honor 8x Quiz Answers

Fanta and Sprite belog to which beverage company?

Ans. The Coca-Cola Company

2 Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountain in the world notables for appearances in films such a La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Ans. Rome

3 When didi the Apple iPhone first become available?

Ans. 2007

4 In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Ans. Australia

5. In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?

Ans. Washington DC

Amazon Festive Riddles Quiz – 6th November

1.What gets wetter as it dries?

Answer – A towel

2.To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer – A party

3.A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer – Rangoli

4.A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer – A sugar

5.I have hearts but no other organs. What am I?

Answer – A deck of Cards

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 27th October

1A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer:- Rangoli

2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer:- Sugar

3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer:- A party

4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer:- A deck of cards

5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?

Answer:- Paint


Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers – 23rd October

1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?

Answer – Russia

2. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog millionaire

3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer – Winston Churchill

4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?

Answer – Amrita Pritam

5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?

Answer – IRCTC

Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz Answers – 22nd October

  1. What kind of star is the smallest, with a typical one being only about 20 miles across?

Answer – Neutron Stars

2. Coffee was originally noted for, and is still popular because of, its energizing effect when consumed. What is the chemical that produces this effect?

Answer – Caffeine

3. The ___ tea is traditionally prepared by boiling tea with added butter and salt.

Answer – Tibetian

4.Which of these fictional towns was first introduced in the ‘Swami and Friends’ novels?

Answer – Malgudi

5. He did scripting, casting, scoring, editing, and designed credit titles and publicity material for his films. He won over 32 Indian National Film Awards, a Golden Lion, a Golden Bear. He was honored with the Bharat Ratna in 1992. Who is he?

Answer –  Satyajit ray


Amazon Special Edition Quiz 29th September: Win Vivo V9 Pro

Question 1. How much RAM does the Vivo V9 Pro come with?

Answer – 6 GB

Question 2. The V9 Pro is powered by which processor?

Answer – Snapdragon 660 AIE

Question 3. Vivo V9 Pro supports dual SIM with dual 4G

Answer – True

Question 4. Which of these is NOT a feature of the rear camera on the V9 Pro?

Answer – 3D Printing

Question 5. Vivo was the title sponsor for IPL 2018

Answer – True

Congratulations !! Now You Are Eligible To Win Free Vivo V9 On This Amazon Quiz Answers Of Special Edition Vivo V9 Quiz


Final Words : 

So This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Amazon Quiz Time Daily Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Amazon Quiz Time Within 5 Seconds

The post Amazon Quiz Answers – Today’s Answer Of Oppo F11 Pro Quiz appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.

Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers Amazon Quiz Answers Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon 9th October Quiz  Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks […]

The post Amazon Quiz Answers – Today’s Answer Of Oppo F11 Pro Quiz appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.

1 thought on “Amazon Quiz Answers – Today’s Answer Of Oppo F11 Pro Quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *